1. regijska konferenca »Slovensko kmetijstvo in gastronomija« 2020

9:00- 15:00Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede, Univerza v Mariboru, Pivola 10, 2311 Hoče

Spoštovani!

V nadaljevanju vam pošiljamo Vabilo na 1. regijsko konferenco »Slovensko kmetijstvo in gastronomija« 2020, na kateri sodeluje tudi Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS.

Pomembno, je da se gostinci, hotelirji, pridelovalci, predelovalci udeležite v čim večjem številu, saj lahko na konferenci med drugim tudi zberemo predloge, kaj bi bilo potrebno v obstoječi zakonodaji spremeniti in katere administrativne ovire odpraviti, da lahko pripomoremo k boljšemu medsebojnemu sodelovanju med kmetijami, pridelovalci, predelovalci, gostinci in hotelirji. Veseli bomo vaših pobud in predlogov.

Povezava do  VABILA.

Verjamemo, da lahko skupaj z vami v okviru nacionalnega projekta Slovenija – Evropska regija gastronomije 2021 skrajšamo poti »od njive do krožnika«.

Konferenca bo v ponedeljek 20.1.2020 v prostorih Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede, Univerza v Mariboru, Pivola 10, 2311 Hoče.

Udeležba je brezplačna ob obvezni predhodni prijavi na spletni strani FKBV: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-M—5g_bGvk15wvRq2t5twUaPzrls79ZSg9Wn1PfxW-Hkg/viewform

Vljudno vabljeni!

Blaž Cvar, predsednik Sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS