Finančna svetovanja s poslovnim partnerjem Novo KBM

Pomoč podjetjem in obrtnikom pri upravljanju finančnih sredstev za stabilno poslovanje

Podpora dobrim idejam

V okviru Podjetniškega centra Nove KBM je podjetnikom na voljo celovito finančno in poslovno svetovanje.

Biti podjetnik je danes težje kot kadarkoli. Težko je obstati, kaj šele rasti, in težko je tudi začeti. A z dobro, zanesljivo in prilagodljivo banko ob strani, ki razume podjetniško vizijo, je vse lažje. V Novi KBM smo vedno pripravljeni podpreti obetavne podjetniške ideje in dobre investicije. Na voljo so vam bančni strokovnjaki, ki imajo ustrezna znanja in izkušnje, da vam lahko pomagajo poiskati najustreznejše rešitve za vaš posel.

Dodatne storitve, tudi nebančne, pa so podjetnikom na voljo v okviru Podjetniškega centra Nove KBM. Je prvi tak center v Sloveniji in za vas, podjetnike, pomeni dodano vrednost in pomoč pri vašem delu. V okviru Podjetniškega centra podjetnikom, svojim strankam, nudimo: brezplačno finančno-ekonomsko svetovanje, poslovno svetovanje in svetovanje pri pridobivanju subvencij Evropske unije. Prav tako organiziramo izobraževanja, usposabljanja in druge podobne dogodke.

Dodatne informacije o podjetniškem centru so vam na voljo www.nkbm.si/poslovni.

Ste vedeli?

Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor v sodelovanju z Novo KBM svojim članom nudi individualna finančna svetovanja.

Vabimo vas, da se udeležite svetovanj, kjer boste lahko dobili koristne informacije za uspešno poslovanje vašega podjetja.

Strokovnjaki iz Nove KBM vam bodo svetovali iz področja financ, vsak prvi četrtek v mesecu od 11.00 ure do 13.00 ure oziroma po dogovoru.

Za izvedbo svetovalnih uric je potrebna predhodna najava na: info@ooz-maribor.si.

Dodatne informacije in prijave na svetovanja

T: 041 921 823
E : info@ooz-maribor.si

Vabimo vas, da se udeležite svetovanj in izkoristite edinstveno priložnost,
ki vam jo nudi vaša Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor.