Informacije za GOSTINCE in ŽIVILCE: Zbiranje INFORMATIVNIH PRIJAV za seminar HACCP + OZNAČEVANJE ALERGENOV ter USPOSABLJANJA IZ VARSTVA PRI DELU IN POŽARNE VARNOSTI

Zbiranje INFORMATIVNIH PRIJAV za seminar HACCP + OZNAČEVANJE ALERGENOV ter USPOSABLJANJA IZ VARSTVA PRI DELU IN POŽARNE VARNOSTI

Spoštovani člani SEKCIJE ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM in ŽIVILCI!

obveščamo vas, da zbiramo INFORMATIVNE PRIJAVE za:

  • redno IZOBRAŽEVANJE O HIGIENI ŽIVIL, SMERNICE DOBRE HIGIENSKE PRAKSE IN UPORABE NAČEL HACCP V GOSTINSTVU + OZNAČEVANJE ALERGENOV ter
  • USPOSABLJANJE IN VARSTVA PRI DELU in POŽARNE VARNOSTI. 

Glede na to, da so se nekateri člani sekcije prijavili že takoj v začetku leta 2019 na oba usposabljanja, vas pozivamo, da vaše prijave sporočite pismeno na OOZ Maribor, Marjani SAVIĆ KRAJNC, sekretarki Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, e-naslov: marjana.savic-krajnc@ozs.si ali s sms sporočilom na tel.št.: 041 666 642 in ju bomo tudi izvedli.

Zbiranje INFORMATIVNIH PRIJAV za seminar HACCP + OZNAČEVANJE ALERGENOV ter USPOSABLJANJA IZ VARSTVA PRI DELU IN POŽARNE VARNOSTI

Spoštovani člani SEKCIJE ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM in ŽIVILCI!

obveščamo vas, da zbiramo INFORMATIVNE PRIJAVE za:

  • redno IZOBRAŽEVANJE O HIGIENI ŽIVIL, SMERNICE DOBRE HIGIENSKE PRAKSE IN UPORABE NAČEL HACCP V GOSTINSTVU + OZNAČEVANJE ALERGENOV ter
  • USPOSABLJANJE IN VARSTVA PRI DELU in POŽARNE VARNOSTI. 

Glede na to, da so se nekateri člani sekcije prijavili že takoj v začetku leta 2019 na oba usposabljanja, vas pozivamo, da vaše prijave sporočite pismeno na OOZ Maribor, Marjani SAVIĆ KRAJNC, sekretarki Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, e-naslov: marjana.savic-krajnc@ozs.si ali s sms sporočilom na tel.št.: 041 666 642 in ju bomo tudi izvedli.