Poslovni zajtrk za delodajalce s predstavniki ZRSZ na območju Območne službe Maribor

9:00OOZ Maribor (Izobraževalna dvorana), Titova cesta 63, 2000 Maribor

Spoštovani člani,

Zavod RS za zaposlovanje organizira skupaj z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije poslovni zajtrk za delodajalce na območju Območne službe Maribor ki bo potekal v okviru dneva delodajalcev dne 28. novembra 2019 in sicer na Območni obrtno-podjetniški Maribor, na Titovi c. 63 v Mariboru, s pričetkom ob 9.00 uri.

Z aktivnostmi, namenjenimi delodajalcem, želimo povečati prepoznavnost Zavoda RS za zaposlovanje kot enega vodilnih akterjev na področju trga dela ter pospešiti tesnejše sodelovanje med delodajalci in Zavodom. Poudariti želimo pomembnost mikro, malih in srednje velikih ter velikih delodajalcev kot potencialnih zaposlovalcev ter graditi zaupanje in krepiti sodelovanje z delodajalskimi organizacijami.

V okviru dogodka vam bomo predstavili:

  • trenutno stanje na trgu dela ter
  • aktualne programe Aktivne politike zaposlovanja.

Želimo si vzpostaviti povezave z delodajalci, s katerimi doslej še nismo sodelovali ter še okrepiti sodelovanje s tistimi, s katerimi že sodelujemo. V okviru dogodka  bo potekala tudi odkrita diskusija med vsemi prisotnimi, s katero si želimo pridobiti nove predloge, kako lahko izboljšamo sodelovanje ter storitve Zavoda RS za zaposlovanje, da bodo še bolj prilagojeni delodajalcem in njihovim potrebam.

Vabimo vas, da se nam pridružite na poslovnem zajtrku, saj verjamemo,  da lahko skupaj v konstruktivni diskusiji najdemo odgovore na pereče tematike ter skušamo oblikovati predloge za še boljše medsebojno sodelovanje.

Veselimo se srečanja z vami!