Povabilo GOSTINCEM k sodelovanju na 7. Mednarodni GASTRO IZLOŽBI v Varaždinu

18:00Hotel Turist, Aleja kralja Zvonimira 1, 42000 Varaždin

Spoštovani,

Sekcija za gostinstvo in turizem OOZ Maribor vas vabi, da se skupaj z nami udeležite velikega mednarodnega dogodka z naslovom: 7. Mednarodna GASTRO IZLOŽBA v Varaždinu.

Pred tem dogodkom bodo vsi udeleženci vabljeni na okroglo mizo pod naslovom “MEŠANICA VINA IN SIRA”, ki bo na isti lokaciji, s pričetkom ob 16.30 uri.

Gostje te mize bodo Mario Oblak, svetovalec gastronomije vinotoča OPG-a Najman,  Dragutin Najman, idejni oče in lastnik vinotoča OPG Najman in Siniša Hajsok, glavni vinar in kletar vinotoča OPG Najman.

Na izložbi bomo ob dobri kulinariki in druženju z našimi mednarodnimi partnerji skupaj predstavili kulinarične dobrote naše regije oz. celotne Slovenije.

Predvideni stroški, ki pri tem nastanejo so: priprava prehrane za 10-20 oseb po podjetju ter stroški prevoza. O teh stvareh bi se dogovorili na skupnem sestanku vseh, ki boste izkazali interes, torej kakšnih 10 dni pred dogodkom.

Vljudno prosimo za potrditev udeležbe sekretarski sekcije, Marjani SAVIĆ na M: 041 666 642 ali E: marjana.savic@ozs.si  najkasneje do torka, 1.10.2019 (podatki, ki jih potrebujemo so: naziv in naslov podjetja).

Povezava do VABILA.

Počaščeni bomo, če se nam boste pridružili.

Veselimo se srečanja z vami!

Marjan Vidovič l.r.
Predsednik Sekcije za gostinstvo in turizem

Spoštovani,

Sekcija za gostinstvo in turizem OOZ Maribor vas vabi, da se skupaj z nami udeležite velikega mednarodnega dogodka z naslovom: 7. Mednarodna GASTRO IZLOŽBA v Varaždinu.

Pred tem dogodkom bodo vsi udeleženci vabljeni na okroglo mizo pod naslovom “MEŠANICA VINA IN SIRA”, ki bo na isti lokaciji, s pričetkom ob 16.30 uri.

Gostje te mize bodo Mario Oblak, svetovalec gastronomije vinotoča OPG-a Najman,  Dragutin Najman, idejni oče in lastnik vinotoča OPG Najman in Siniša Hajsok, glavni vinar in kletar vinotoča OPG Najman.

Na izložbi bomo ob dobri kulinariki in druženju z našimi mednarodnimi partnerji skupaj predstavili kulinarične dobrote naše regije oz. celotne Slovenije.

Predvideni stroški, ki pri tem nastanejo so: priprava prehrane za 10-20 oseb po podjetju ter stroški prevoza. O teh stvareh bi se dogovorili na skupnem sestanku vseh, ki boste izkazali interes, torej kakšnih 10 dni pred dogodkom.

Vljudno prosimo za potrditev udeležbe sekretarski sekcije, Marjani SAVIĆ na M: 041 666 642 ali E: marjana.savic@ozs.si  najkasneje do torka, 1.10.2019 (podatki, ki jih potrebujemo so: naziv in naslov podjetja).

Povezava do VABILA.

Počaščeni bomo, če se nam boste pridružili.

Veselimo se srečanja z vami!

Marjan Vidovič l.r.
Predsednik Sekcije za gostinstvo in turizem