OOZ Maribor

TIKO PRO je proglašen za »nacionalnega zmagovalca« v prestižnem evropskem tekmovanju


TIKO PRO je proglašen za »nacionalnega zmagovalca« v prestižnem evropskem tekmovanju

V sklopu enega največjih svetovnih poslovnih tekmovanj »European Business Awards 2019« je bilo podjetje Tiko Pro proglašeno za nacionalnega zmagovalca.

S seznama poslovno odličnih 2.753 podjetij (»Ones to Watch«) je bil Tiko Pro izbran za nacionalnega zmagovalca v kategoriji »Poslovne Storitve« s strani skupine neodvisnih sodnikov – izkušeni poslovneži, politiki in znanstveniki in bo tako zastopal Slovenijo v zadnji fazi tekmovanja.

Kristina Kočet Hudrap, direktorica in ustanoviteljica podjetja, je dejala: »Pred devetimi leti je bila moja vizija ustanoviti podjetje, ki bo podpiralo deležnike različnih profilov pri pridobivanju EU sredstev. Proglasitev za nacionalnega zmagovalca je pokazatelj, da smo na pravi poti.«

Adrian Tripp, izvršni direktor European Business Awards, pravi: »To je pomemben dosežek in Tiko Pro je izjemno podjetje na svojem področju. Pri izboru za nacionalnega zmagovalca je potrebno pokazati veliko mero inovativnosti, etike in uspeha ter biti eno izmed najboljših podjetij v Evropi. Podjetju Tiko Pro želimo veliko sreče v končnem izboru.«

Predstavniki Tiko Pro se bodo tako 3. in 4. decembra udeležili zasedanja v Varšavi, kjer se bo izvedel tudi finalni izbor ter se bodo na slavnostnem zaključku razglasili končni zmagovalci posameznih kategorij tekmovanja »2019 European Business Awards«.

Nagrade European Business Awards se letos podeljujejo že dvanajstič, njihov glavni namen pa je podpreti razvoj močnejše in uspešnejše poslovne skupnosti po vsej Evropi. V letošnjem letu so v okviru tekmovanja obravnavali več kot 120.000 podjetij iz 33 različnih držav.

Poleg tega lahko glasujete za nas tukaj: https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/46/28229

Za več informacij ali intervju je na voljo Tea Markotić na mail: tea@tiko-pro.si