Vabilo za razstavljanje na 30. Zagorskem gospodarskem zboru

Trg Stjepana Radića, 49000 KRAPINA (Hrvaška)

Spoštovani člani,

obveščamo vas,  da z vaše strani nismo prejeli niti ene prijave oziroma izkazanega interesa po razstavljanju na 30. Zagorskem gospodarskem zboru v Krapini, ki so ga nam letos naši partnerji iz Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije ponudili brezplačno med 8. in 9. septembrom 2022.  

Tako smo žal bili primorani odpovedati sodelovanje.

Mitja ŠPES,

predsednik Odbora za sejme in internacionalizacijo OOZ Maribor

Obrtna zbornica Krapinsko-zagorske županije vabi člane OOZ Maribor, da se jim pridružite na letošnjem 30. ZAGORSKEM GOSPODARSKEM ZBORU, ki bo v okviru Tedna kajkavske kulture – Krapina 2022 v Krapini od 8. do 10. septembra 2022.
Vabimo vas, da se jim pridružite na razstavnem prostoru, da predstavimo obrtne izdelke in storitve skupaj naših in njihovih članov ter s tem pripomoremo k nadaljevanju tradicije uspešnega organiziranja zbora na tem področju. Vsem zainteresiranim članom so omogočili brezplačen nastop.
Povezava do VABILA /POZIVA 2022  in PRIJAVNICE ZGZ-2022_OOZ Maribor za sodelovanje na 30. Zagorski gospodarski zbornici v KrapinI.

Prijave razstavljavcev zbiramo do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora,  vendar najkasneje do 19. junija 2022.

Izpolnjeno prijavnico za razstavljanje prosimo pošljete na e-naslov: marjana.savic@ozs.si.

Vse dodatne informacije so na voljo pri sekretarki Odbora za sejme in internacionalizacijo OOZ Maribor, Marjani Savić Krajnc na M: 041 666 642 ali E: marjana.savic@ozs.si.