VARNA HRANA IN HACCP SISTEM ter USPOSABLJANJE IZ VARSTVA PRI DELU IN POŽARNE VARNOSTI

10:00 OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 Maribor

Spoštovani člani Sekcije za gostinstvo in turizem (GOSTINCI in ŽIVILCI) OOZ Maribor  

V kolikor vam je potekel rok veljavnosti za HACCP sistem ali USPOSABLJANJE iz varstva pri delu in požarne varnosti za nosilce dejavnosti in vaše zaposlene  vas vabimo, da se ponovno udeležite usposabljanja, ki bo tokrat za člane SEKCIJE ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM (GOSTINCE in ŽIVILCE).

Usposabljanje bo v ponedeljek, 17.10.2022 na OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 Maribor.

 PROGRAM:

  • 10:00  (3 šolske ure) VARNA HRANA IN HACCP SISTEM

Vsebina:

  • Kaj je HACCP, zakaj je potreben
  • Dejavniki tveganja pri delu z živili
  • Osebna higiena, higiena obrata in procesa
  • Covid in tveganja pri delu z živil
  • Obisk inšpektroja za varno hrano – kako se pripraviti?

Izvajalec: Kruder, svetovanje, d.o.o.

Kotizacija:

–          50,00€ (+ DDV) na osebo, če je udeležencev do 10

–          35,00 (+ DDV) na osebo, če je udeležencev 10 do 15

–          30,00€ (+ DDV), če je udeležencev 15 do 20

–          20,00 € (+ DDV), če je udeležencev več kot 20

za nečlane na osebo znaša  50 % višja cena.

  • 12:00 – USPOSABLJANJE IN VARSTVA PRI DELU in POŽARNE VARNOSTI 

Izvajalec: IVD Maribor p.o.

Kotizacija za člana na osebo znaša 30,00 € z DDV, za nečlane na osebo znaša 45,00 € z DDV.

Račune prejmete po končanem usposabljanju s strani izvajalcev; le-ti vam bo na osnovi plačanega računa poslali potrdila o uspešno končanem usposabljanju.

Vaše prijave sporočite sekretarki sekcije, Marjani SAVIĆ KRAJNC,  E: marjana.savic@ozs.si .

Za dodatna vprašanja vam je na voljo na M: 041 666 642.

Vljudno vabljeni!

Janja VIHER,

predsednica Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor

V primeru PREMAJHNEGA ŠTEVILA INTERESENTOV bo usposabljanje prestavljeno na nov termin (o tem vas bomo tudi obvestili).

Spoštovani člani Sekcije za gostinstvo in turizem (GOSTINCI in ŽIVILCI) OOZ Maribor  

V kolikor vam je potekel rok veljavnosti za HACCP sistem ali USPOSABLJANJE iz varstva pri delu in požarne varnosti za nosilce dejavnosti in vaše zaposlene  vas vabimo, da se ponovno udeležite usposabljanja, ki bo tokrat za člane SEKCIJE ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM (GOSTINCE in ŽIVILCE).

Usposabljanje bo v ponedeljek, 17.10.2022 na OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 Maribor.

 PROGRAM:

  • 10:00  (3 šolske ure) VARNA HRANA IN HACCP SISTEM

Vsebina:

  • Kaj je HACCP, zakaj je potreben
  • Dejavniki tveganja pri delu z živili
  • Osebna higiena, higiena obrata in procesa
  • Covid in tveganja pri delu z živil
  • Obisk inšpektroja za varno hrano – kako se pripraviti?

Izvajalec: Kruder, svetovanje, d.o.o.

Kotizacija:

–          50,00€ (+ DDV) na osebo, če je udeležencev do 10

–          35,00 (+ DDV) na osebo, če je udeležencev 10 do 15

–          30,00€ (+ DDV), če je udeležencev 15 do 20

–          20,00 € (+ DDV), če je udeležencev več kot 20

za nečlane na osebo znaša  50 % višja cena.

  • 12:00 – USPOSABLJANJE IN VARSTVA PRI DELU in POŽARNE VARNOSTI 

Izvajalec: IVD Maribor p.o.

Kotizacija za člana na osebo znaša 30,00 € z DDV, za nečlane na osebo znaša 45,00 € z DDV.

Račune prejmete po končanem usposabljanju s strani izvajalcev; le-ti vam bo na osnovi plačanega računa poslali potrdila o uspešno končanem usposabljanju.

Vaše prijave sporočite sekretarki sekcije, Marjani SAVIĆ KRAJNC,  E: marjana.savic@ozs.si .

Za dodatna vprašanja vam je na voljo na M: 041 666 642.

Vljudno vabljeni!

Janja VIHER,

predsednica Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor

V primeru PREMAJHNEGA ŠTEVILA INTERESENTOV bo usposabljanje prestavljeno na nov termin (o tem vas bomo tudi obvestili).