Informacije za GOSTINCE in ŽIVILCE: Zbiranje INFORMATIVNIH PRIJAV za seminar HACCP + OZNAČEVANJE ALERGENOV ter USPOSABLJANJA IZ VARSTVA PRI DELU IN POŽARNE VARNOSTI

Zbiranje INFORMATIVNIH PRIJAV za seminar HACCP + OZNAČEVANJE ALERGENOV ter USPOSABLJANJA IZ VARSTVA PRI DELU IN POŽARNE VARNOSTI

Spoštovani člani SEKCIJE ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM in ŽIVILCI!

obveščamo vas, da zbiramo INFORMATIVNE PRIJAVE za:

  • redno IZOBRAŽEVANJE O HIGIENI ŽIVIL, SMERNICE DOBRE HIGIENSKE PRAKSE IN UPORABE NAČEL HACCP V GOSTINSTVU + OZNAČEVANJE ALERGENOV ter
  • USPOSABLJANJE IN VARSTVA PRI DELU in POŽARNE VARNOSTI. 

V letu 2018 je na sedež zbornice prispelo premalo prijav, da bi to lahko tudi izpeljali.

Glede na to, da nekateri (prijavljeni) že precej časa čakajo na izvedbo, vas pozivamo, da vaše prijave sporočite pismeno sporočite na OOZ Maribor, Marjani SAVIĆ KRAJNC, sekretarki Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, e-naslov: marjana.savic-krajnc@ozs.si ali s sms sporočilom na tel.št.: 041 666 642.

Zbiranje INFORMATIVNIH PRIJAV za seminar HACCP + OZNAČEVANJE ALERGENOV ter USPOSABLJANJA IZ VARSTVA PRI DELU IN POŽARNE VARNOSTI

Spoštovani člani SEKCIJE ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM in ŽIVILCI!

obveščamo vas, da zbiramo INFORMATIVNE PRIJAVE za:

  • redno IZOBRAŽEVANJE O HIGIENI ŽIVIL, SMERNICE DOBRE HIGIENSKE PRAKSE IN UPORABE NAČEL HACCP V GOSTINSTVU + OZNAČEVANJE ALERGENOV ter
  • USPOSABLJANJE IN VARSTVA PRI DELU in POŽARNE VARNOSTI. 

V letu 2018 je na sedež zbornice prispelo premalo prijav, da bi to lahko tudi izpeljali.

Glede na to, da nekateri (prijavljeni) že precej časa čakajo na izvedbo, vas pozivamo, da vaše prijave sporočite pismeno sporočite na OOZ Maribor, Marjani SAVIĆ KRAJNC, sekretarki Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, e-naslov: marjana.savic-krajnc@ozs.si ali s sms sporočilom na tel.št.: 041 666 642.