1. konferenca gastronomije in turizma_(R)evolucija gostinstva

14:00-17:00Višja strokovna šole za gostinstvo in turizem Maribor (velika predavalnica), Cafova ulica 7, 2000 Maribor

VABLJENI

na

1. konferenco gastronomije in turizma 

v veliko predavalnico Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor, v torek, dne 11. 4. 2023 ob 14. uri

in skupaj najdimo odgovore na vprašanja, kaj prinaša  (R)evolucija gostinstva.

Uvodni nagovori:

  • Marko Gorjak, predsednik Območne obrtno – podjetniške zbornice Maribor
  • Tanja Angleitner Sagadin, direktorica Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor
  • Blaž Cvar, predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije
  • Dubravka Kalin, generalna direktorica Direktorata za turizem MGTŠ
  • Barbara Zmrzlikar, vodja področja raziskav na sektorju za raziskave, razvoj in evropske projekte, STO.

Okrogla miza: moderator mag. Miha Bratec, višji predavatelj na UP FTŠ – Turistica

Njegovi gostje:

  • Matevž Frangež, državni sekretar pri Ministrstvu za gospodarstvo, turizem in šport za področje turizma
  • Janja Viher, predsednica sekcije za gostinstvo in turizem pri OOZ Maribor
  • Emil Juvan, izredni profesor na UP FTŠ – Turistica
  • Manca Grbič, Gostilna Vernik, Ruše
  • Aleš Budja, Pri Karlu, Maribor
  • Mojca Polak, Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor
  • Gašper Puhan, Galerija okusov
  • Boštjan Protner, Hiša Joannes Protner

Tema bo tekla o (R)evoluciji v gastronomiji in turizmu na področju rokovanja z gosti, kaj bo jutri na krožniku, kakšna je postrežba pijače, s poudarkom postrežbe vode in lokalnih vin, ustvarjanje privlačnih lokalnih jedilnikov, prehranski odpadki in kako ohraniti kadre ter pritegniti sveže ideje, ljudi in sodelovati.

Dodatne informacije:

Marjana Savić Krajnc, sekretarka Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, tel.: 041 666 642, e-naslov: marjana.savic@ozs.si

Janja Viher, predsednica Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, tel.: 031 669 949, e-naslov: janja.viher@inovo.si

   

Vaše prijave lahko oddate do petka, 7.4.2023.

VABLJENI

na

1. konferenco gastronomije in turizma 

v veliko predavalnico Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor, v torek, dne 11. 4. 2023 ob 14. uri

in skupaj najdimo odgovore na vprašanja, kaj prinaša  (R)evolucija gostinstva.

Uvodni nagovori:

  • Marko Gorjak, predsednik Območne obrtno – podjetniške zbornice Maribor
  • Tanja Angleitner Sagadin, direktorica Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor
  • Blaž Cvar, predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije
  • Dubravka Kalin, generalna direktorica Direktorata za turizem MGTŠ
  • Barbara Zmrzlikar, vodja področja raziskav na sektorju za raziskave, razvoj in evropske projekte, STO.

Okrogla miza: moderator mag. Miha Bratec, višji predavatelj na UP FTŠ – Turistica

Njegovi gostje:

  • Matevž Frangež, državni sekretar pri Ministrstvu za gospodarstvo, turizem in šport za področje turizma
  • Janja Viher, predsednica sekcije za gostinstvo in turizem pri OOZ Maribor
  • Emil Juvan, izredni profesor na UP FTŠ – Turistica
  • Manca Grbič, Gostilna Vernik, Ruše
  • Aleš Budja, Pri Karlu, Maribor
  • Mojca Polak, Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem Maribor
  • Gašper Puhan, Galerija okusov
  • Boštjan Protner, Hiša Joannes Protner

Tema bo tekla o (R)evoluciji v gastronomiji in turizmu na področju rokovanja z gosti, kaj bo jutri na krožniku, kakšna je postrežba pijače, s poudarkom postrežbe vode in lokalnih vin, ustvarjanje privlačnih lokalnih jedilnikov, prehranski odpadki in kako ohraniti kadre ter pritegniti sveže ideje, ljudi in sodelovati.

Dodatne informacije:

Marjana Savić Krajnc, sekretarka Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, tel.: 041 666 642, e-naslov: marjana.savic@ozs.si

Janja Viher, predsednica Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, tel.: 031 669 949, e-naslov: janja.viher@inovo.si

   

Vaše prijave lahko oddate do petka, 7.4.2023.