OOZ Maribor

10. srečanje gostincev 2017…nekaj utrinkov srečanja..V PONEDELJEK, 20. in  TOREK, 21. novembra 2017 so se člani Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor in njihovi zaposleni ter gostinci sosednjih OOZ na območju, ki ga pokriva Sklad za izobraževanje delavcev Maribor udeležili 10.  STROKOVNEGA SREČANJA GOSTINCEV v Grand Hotelu Bernardin. Srečanje je organizirala Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS.

Program srečanja je bil zanimivi od:

  • predavanja z večerjo z naslovom “UŽITNA DIVJA HRANA SLOVENIJE”,
  • novosti na področju trga dela in socialne varnosti
  • kje iskati delavce in kako jih zaposliti
  • TripAdvisor in digitalni marketing za gostilne in restavracije ter novosti digitalizacije s strani Telekoma Slovenije
  • kratka predavanja Michelinovih kuharjev in Tomaža Kavčiča ter Filipa Matjaža.

Na koncu srečanja je bila svečana podelitev priznanj za kakovost gostinske ponudbe in jubileje v poslovanju. Za popestritev dogodka je poskrbela Nuša Derenda  s svojo čudovito energijo.

Med dobitniki priznanj je bil tudi naš član in predsednik Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, gospod Marjan Vidovič. S strani Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije je prejel SREBRNI KLJUČ 2017 za dolgoletno uspešno delo na področju gostinstva in turizma.

Sledila je večerja na dveh lokacijah:

  • v Gostilni Tomi (Portorož) je bila večerja z Michelinovi kuharji
  •  v Oštariji (Portorož) je bil večerja z MasterChefom Darkom, zmagovalcem šova iz leta 2016.
…kanček predstavitve sponzorjev na srečanju…Gostinci podravske regije skupaj z gosti Obrtničke komore Varaždinske županije, predsednikom komore, Mario Milakom in njihovi članicami gostinske strokeFausto Arrighi, bivši direktor Michelinovega vodiča za Italijo, Michelinovi kuharji iz Italije in Tomaž Kavčič ter Filip Matjaž  Dobitniki priznanj za kakovost gostinske ponudbe 2017…med njimi naš član Marjan Vidovič s priznanjem SREBRNI KLJUČ 2017…..hladna predjed ..kreacija Michelinovih kuharjevin še juha ..prav tako kreacija Michelinovih kuharjev…svinjska krača v raviolih… na način Michelinovih kuharjev…del vesele družbe na večerji v Gostilni Tomi in …v pokušanju vrhunskih kreacij Michelinovih kuharjev…


…del vesele družbe v Oštariji .. MasterChef Darko, zmagovalec šova 2016 je prišel pozdraviti udeležence večerje….z Primožem Šauperlom, Gostilna Vernik, članom OOZ Ruše ter dobitnikom priznanja za kakovost gostinske ponudbe 2017

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor