OOZ Maribor

27. MEDNARODNI GRADBENI SEJEM IN KOOPERACIJSKO SREČANJE “FOR ARCH” 2016 PRAGA

PROGRAM 2-DNEVNEGA STROKOVNEGA POTOVANJA V PRAGO

OD 22.-23. SEPTEMBRA 2016

Vabilo na kooperacijsko srečanje FOR ARCH 2016

1.dan/četrtek, 22.9.2016 MARIBOR – PRAGA – “FOR ARCH”

Odhod avtobusa ob 2.00 uri izpred Obrtno-Podjetniške zbornice na Titovi cesti 63 v Mariboru. Vožnja s postanki na Češko. Prihod na sejmišče v Pragi v dopoldanskih urah. Ogled sejma “FOR ARCH”, največjega gradbenega sejma na Češkem, kjer so zastopani tako češki kot mednarodno uveljavljeni proizvajalci. Na sejmu so predstavljeni vsi gradbeni sektorji, od arhitektonskega načrtovanja, gradenj in inženiringa, gradbenih materialov, električnih instalacij, proizvodnje oken, vrat in stopnic, ogrevanja, dimniških struktur in klimatskih naprav, vzdrževanja, obnove in modernizacije, polaganja ploščic, zidarskih in pleskarskih del, do strešnih konstrukcij, transporta in logistike ter trajnostno “zelenih” objektov. V okviru sejma “FOR ARCH” potekajo tudi sejmi FOR THERM (ogrevanje, alternativni viri energije, klimatizacija), FOR WOOD (lesene stavbe in poraba lesa za gradnjo), BAZENI, SAUNE & SPA  (bazeni, bazenska tehnologija, savne) ter FOR STAV (gradbene kemikalije, zaščitna oblačila in oprema). Možnost udeležbe na kooperacijskem srečanju in navezovanje poslovnih stikov s številnimi poslovnimi partnerji (priloga programa – Vabilo na kooperacijsko srečanje FOR ARCH 2016). Vožnja v hotel in namestitev v hotelskih sobah. Sprehod po lepo osvetljenem starem mestnem jedru, na trg Staroměstské náměstí, kjer stoji rotovž s staro astronomsko uro z mimohodom apostolov, Tynska cerkev, cerkev sv. Nikolaja, spomenik Janu Husu… Večerja v tradicionalni praški pivnici. Organiziran prevoz do hotela. Nočitev v hotelu.

2.dan/petek, 23.9. 2016 PRAGA – ČEŠKY KRUMLOV – MARIBOR  

Samopostrežni zajtrk v hotelu. Vožnja na Hradčane – stoletja politično in kulturno središče Češke. Sprehod po imenitnem grajskem kompleksu, mimo cerkve sv. Jurija, zakladnice Lorete in Zlate uličke, do katedrale svetega Vida, Vaclava in Vojteha ter Plečnikovih vrtov. Slovo od Prage. Po želji in po predhodnem dogovoru možnost postanka v Češkem Krumlovu, ki velja za eno najstarejših in najbolj slikovitih čeških mest. To izjemno lepo mesto, nekoč v lasti plemiški rodbine Schwarzenberg, je nastalo ob rečnem zavoju Vltave in sega od obrežja do vrha griča, kjer stoji mogočen grajski kompleks z baročnim parkom. Vse do danes je mesto ohranilo svojo tipično srednjeveško podobo, zato je sprehod po starih mestnih ulicah in na vrh grajskega griča, vselej posebno doživetje. Vožnja proti domu. Prihod v Maribor v nočnih urah.

                                               CENA: 148,00 EUR vsaj 40 potnikov

       166,00 EUR vsaj 30 potnikov

 

Sklad za izobraževanje Maribor vrača stroške ogleda  po veljavnem poslovniku po prejeti  vlogi za povračilo. Vlogo za povračilo najdete na njihovi spletni stani www.sidsp-mb.si              

V ceno je vključeno: prevoz z udobnim turističnim avtobusom, vstopnina ne sejmišče, nočitev s samopostrežnim zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu**** v Pragi, večerja v tradicionalni praški pivnici, prevoz iz pivnice do hotela, lokalno vodenje v Pragi, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje/spremljanje in organizacija potovanja.

Doplačila ob prijavi: 1-posteljna soba 27,00 EUR; riziko odpovedi potovanja 20,00 EUR;

Možna vstopnina: Praški grad in Zlata ulička pribl. 12,00 EUR.

Rok prijave do: 10. avgusta 2016!

Plačilni pogoji: 50 % akontacija ob prijavi, preostalo vsaj osem dni pred odhodom.

Prijave in informacije: VIATOURS, Vlasta Barl s. p., Engelsova 6, 2000 Maribor, mobitel: 041/792-097, info@viatours.si, www.viatours.si.

Splošni pogoji so sestavni del programa in so na voljo v poslovalnici ali na spletni strani www.viatours.si.

Za potovanje potrebujete veljavni osebni dokument, osebno izkaznico ali potni list!

 

POMEMBNO OBVESTILO! Cena aranžmaja velja ob prijavi do 10. avgusta 2016

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor