OOZ Maribor

Analiza za investicijske potrebe slovenskih podjetij

Analiza za investicijske potrebe slovenskih podjetij

Za oblikovanje ponudbe finančnih instrumentov oz. produktov, namenjenih zagotavljanju povratne finančne podpore iz proračuna EU v kohezijskem obdobju 2021 – 2027, pripravlja Deloitte po naročilu Službe Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko (SVRK) analizo investicijskih potreb slovenskih podjetij.

Najpomembnejši del analize je zbiranje vaših izkušenj, mnenj in načrtov, povezanih s financiranjem naložb s pomočjo povratnih in nepovratnih sredstev v naslednjih petih letih. V ta namen so pripravili kratek spletni vprašalnik, katerega izpolnjevanje je ocenjeno na največ 10-15 minut.

Do njega lahko dostopate s klikom na spodnjo povezavo:

POVEZAVA DO ANKETE›
Vaši odgovori bodo pomemba vhodna informacija za pripravo novih finančnih instrumentov oz. produktov financiranih iz EU sredstev v programskem obdobju 2021-2027 v obliki posojil, jamstev in kapitalskih naložb, in na področjih, kjer lahko dosežejo kar največji učinek (npr. zeleni prehod in digitalizacija). Želimo, da so novi produkti zasnovani na realnih potrebah gospodarstva, s čimer bodo omogočali razvojni preboj in višjo konkurenčnost na domačih in tujih trgih – morda tudi za vaše podjetje.

Prijazno prosimo, da vprašalnik izpolnite do 8.3.2022.

V primeru vprašanj, se lahko obrnete na vodjo projekta, go. Kim Turk Mehes (kturkmehes@deloittece.com, 030 607 099).

Za vašo pomoč se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo,

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

12-06-2024

SPOT svetovanje Podravje, Pobreška 20

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor