OOZ Maribor

Bili smo na delavnici “Novi trendi za drzne šopke”


Podjetje Contrast d.o.o. iz Miklavža na Dravskem polju je v soboto, 26.2.2022 organiziralo delavnico v svojih prostorih skladišča cvetja, z namenom, da se vsi skupaj pripravijo na 8. marec, dan vseh žena. Na dogodek so bili povabljeni vsi cvetličarji in vrtnarji Slovenije kot tudi člani Sekcije cvetličarjev in vrtnarjev OOZ Maribor.

Med 10:00 do 17:00 uro se je zvrstilo več kot 100 udeležencev, kjer so si  lahko ogledali najnovejše trende v izdelavi šopkov

Delavnico je izvedel Simon Ogrizek, FLDC Floral and Landscape Design Consulting, Simon Ogrizek s.p. in predsednik Sekcije cvetličarjev in vrtnarjev OZS.  Z Tatjano Rožanc, direktorico podjetja Contrast d.o.o. ugotavljata, da z možnostjo individualnega pristopa na delavnici udeleženci odnesejo več znanja in novih veščin.

Udeleženci so na dogodku lahko poiskali in dopolnili svojo obstoječo ponudbo cvetja, keramičnih loncev in lončnic, s katerimi bo njihova cvetličarna naravnost zablestela! Saj je potrebno izpostaviti, da je podjetje Contrast d.o.o. vodilni dobavitelj rezanega cvetja in lončnic v Sloveniji.  V čast nam je, da je takšno podjetje član Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor.

Za ogled fotografij kliknite na galerijo.ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

20-04-2024

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR, Hotel Maribor, Glavni trg 8, 2000 MARIBOR

15-04-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor