OOZ Maribor

Božiček 2020: Obdarovanje in presenečenje naših najmlajših pred božično-novoletnimi prazniki

Novo leto se je že začelo. Z vami pa bi želeli podeliti utrinke letošnjega obdarovanja otrok, ki smo ga izvedli pred božično-novoletnimi prazniki in je letos potekalo melo drugače, kot smo vsako leto vajeni.

Kljub drugačnim časom, smo se odločili, da bomo ostali zvesti našim otrokom. V prazničnem času smo jim pričarali nasmešek na obrazu. V varnem zavetju njihovih domov so si lahko skupaj s svojimi starši ogledali spletno predstavo in obisk virtualnega Božička.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor je tako tudi letos vabila svoje člane člane k prijavi svojih otrok in otrok pri njih zaposlenih delavcev na ogled praznične predstave Lutkovnega gledališča Maribor z naslovom »GOSPOD ZVEZDA«.

Celoten dogodek se je odvijal v torek, dne 22.12.2020, ko smo v zgodnih urah otrokom dostavili darila. Otroci so si kadarkoli v celotnem dnevu, pa tudi naslednji dan, lahko pogledali nastop Božička in gledališko predstavo Lutkovnega gledališča Maribor.

Upamo, da ste udeleženci uživali, in se vidimo naslednje leto.

Vaši božičkovi pomočniki na OOZ Maribor
ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor