OOZ Maribor

Brezplačna SPOT delavnica: »Spodbude Eko sklada za gospodarstvo«SPOT Svetovanje Podravje vabi na brezplačno SPOT delavnico:

»Spodbude Eko sklada za gospodarstvo«

ki bo potekala v četrtek, 31. marca 2022, med 8:30 – 10:00 uro preko aplikacije MS Teams.

 

Na delavnici nam bo gospa Jagoda Martina Lenčič, univ.dipl.inž.str., vodja energetske svetovalne pisarne Slovenska Bistrica, predstavila aktualne podpore Eko sklada, Slovenskega okoljskega javnega Sklada z vsemi novostmi.

Vsebina delavnice:

– Spodbude Eko sklada po področjih: ogrevanje in prezračevanje, izolacija in okna, učinkovita raba energije, električna samooskrba, gradnja ali celovita obnova stavb, vozila in infrastruktura trajne mobilnosti, voda, zmanjševanje onesnaženja zraka, upravljanje z odpadki in odstranjevanje azbesta)

– Postopek pridobivanja spodbud

– Pomoč pri pridobivanju spodbud

– Svetovanje v pisarni ENSVET

Predstavitvi spodbud Eko sklada bo sledila vsebinska predstavitev pomena LCA analize za produkte in podjetja ter spodbude, ki so na voljo na tem področju.

Delavnica je namenjena mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

 

Kotizacija: Brezplačno. Dogodek je izveden v okviru projekta SPOT Svetovanje Podravje, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Prijava: Število udeležencev je omejeno! Obvezna prijava na dogodek preko spletne prijavnice.

Prijave se zbirajo do zasedbe prostih mest, najkasneje do srede, 30.3.2022, do 12:00 ure.

Več informacij o brezplačni delavnici: Organizator delavnice je RIC Slovenska Bistrica. Kontaktna oseba Danica Košir, tel. 02 292 72 10, danica.kosir@ric-sb.si.

Vljudno vabljeni!

Ekipa SPOT Svetovanje Podravje


»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«

                      

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

27-08-2024

ALEJA - Nakupovalna destinacija Ljubljana Šiška, Rakuševa ulica 1, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor