OOZ Maribor

Član OOZ Maribor med Inovativni mladimi kmeti, kmeticami 2019 – SPLETNO GLASOVANJE ZA IMK 2019 PO IZBORU ŠIRŠE JAVNOSTI


Spoštovani,

pozivamo vas, da stopimo skupaj in izkažemo podporo zagnanemu Čebelarju Markotu Cesarju, ki se poteguje za naziv Naj inovativni mladi kmet Slovenije 2019. Marko čebelari v Razvanju in Hočah ter s pomočjo pridnih slovenskih čebelic izdeluje izjemne medene izdelke. Je mojster medenih pijač in izdeluje vrhunsko penečo medico, penino narejeno iz medu. Vedno znova preseneča z inovativnimi okusi, kot je med z borovnicami, čokolado, ingverjem, cimetom letos tudi s čilijem. Pri njemu lahko obiščete pohorski medoviti vrt ali počivate na api ležišču v čebelnjaku. Pravo doživetje njegovega api turizma pa je, ko tri generacije Cesarjev: oče, sin in vnuk skupaj zaigrajo in zapojejo.

Svoj glas lahko oddate vsak dan 1 krat na dan do 20. oktobra do 23.59. ure na: https://zspm.si/glasovanje-imk/

Glasujete tako, da si ogledate video predstavitve vseh 8 kandidatov za naziv IMK 2019 in na dnu strani oddate svoj glas tistemu kandidatu, ki vas je s svojo inovativno idejo najbolj prepričal. Glasovi se zbirajo preko e-mail naslov. Z enim e-mail naslovom lahko glasujete le enkrat na dan, vse dni trajanja spletnega glasovanja.

 Dajmo člani zbornice, stopimo skupaj in izborimo našemu kandidatu zmago!

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor