OOZ Maribor

Člani Sekcije cvetličarjev in vrtnarjev OOZ Maribor bodite pripravljeni na OBISK INŠPEKCIJSKIH SLUŽB

Spoštovani člani Sekcije cvetličarjev in vrtnarjev OOZ Maribor,

Vlada RS je z dne 15.6.2021 skoraj po osmih mesecih preklicala epidemijo koronavirusa. Kljub preklicu epidemije pa bodo v veljavi ostali nekateri zaščitni ukrepi proti širitvi koronavirusa, ki imajo podlago v zakonu o nalezljivih boleznih.

V skladu z zakonodajo je bilo potrebno obstoječe izjave zaradi posledic COVIDA-19 dopolniti z dokumentom REVIZIJA OCENITVE TVEGANJA. V tem dokumentu je opredeljena nevarnost infekcij z upoštevanjem vseh ukrepov predpisanih s strani NIJZ.

Glede na izkazan interes nekaterih članov te sekcije in obiskov inšpekcijskih služb in v izogib visokim globam, je OOZ Maribor za člane te sekcije (v sklopu članarine) pridobila potrebno dopolnitev Izjave z oceno tveganja za delovan mesta CVETLIAČR in VRTNAR ter priskrbela USTREZNA RAZKUŽILA (v paketu 2 kosa razkužil z letaki ukrepov NIJZ).

RAZKUŽILA in DOKUMENTACIJO vam bomo pripravili za osebni prevzem na sedežu zbornice ob predhodni najavi pri sekretarki sekcije, Marjane SAVIĆ, E: marjana.savic@ozs.si, M: +386 41 666 642.

Ne prezrite e-novic OOZ MARIBOR kot tudi sekretarke krovnih sekcij pri OZS,

Torej vabljeni k osebnemu prevzemu, da se izognete visokim globam, saj kot kaže…so pred nami boljši časi.

Dejan ROJKO,

predsednik

Sekcije cvetličarjev in vrtnarjev OOZ Maribor

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

2024-02-27

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR (kletni prostori)

2024-03-14

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR (kletni prostori)

2024-02-03

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor