OOZ Maribor

DELAVNICA: “Kako se uspešno pripraviti na poslovna srečanja” (četrtek, 21. septembra 2017, 13:00 uri)Vabimo vas na zelo zanimivo delavnico, s pomočjo katere se boste uspešneje pripravili na poslovna srečanja doma in v tujini.

Udeležbo priporočamo vsem, ki bi si želeli širiti na domačem in naprej na tuji trg.

Delavnica je brezplačna in omogoča v nadaljevanju tudi individualna svetovanja in pomoč pri navezovanju stikov s potencialnimi partnerji na avstrijskem trgu.


Vstop na tuje tržišče je težak posel in od podjetnika zahteva dodatna znanja. Poleg zakonodaje in predpisov je potrebno upoštevati tudi jezikovne ovire in različne poslovne običaje. Pri tem je vsekakor koristno če se na nastop na tujem trgu dobro pripravimo in pri  potencialnemu poslovnemu partnerju vzbudimo zaupanje.

Projekt EXPEDIRE, je namenjen podjetjem, ki začenjajo s svojim izvornim poslovanjem ali pa se želi širiti na avstrijski trg. Podjetnikom bo ponudil brezplačne storitve delavnic in seminarjev, poslovna srečanja z avstrijskimi podjetji in individualno pomoč pri navezovanju stikov. Aktivnosti bodo potekale v sodelovanju z gospodarskima zbornicama avstrijske Štajerske in Koroške.

Mariborska razvojna agencija vas v sodelovanju z Območno obrtno podjetniško zbornico Maribor vabi na prvo delavnico, katere namen je podjetnike in obrtnike uspešno pripraviti na poslovna srečanja v tujini. V prvem delu delavnice bomo predstavili glavne vidike priprave na poslovna srečanja v drugem delu pa bomo z udeleženci pregledali konkretne primere in na njihovih primerih oblikovali predloge za izboljšavo.

Program:

13:00    Uvodni pozdrav in predstavitev storitev projekta za člane zbornice

              Leonida Polajnar, direktorica OOZ Maribor  

13:10    Priprava na poslovna srečanja

             Vladimir Rudl, Mariborska razvojna agencija

15:00    Skupinsko in individualno delo na primerih podjetnikov, oblikovanje predlogov za izboljšave.

Število udeležencev je omejeno na 12-14, zato vas prosimo da nam čim prej potrdite vašo prijavo na telefon (02) 333 13 24 ali e-pošto natalija.bogdan@mra.si  ali na (02) 330 3 504 ali e-pošto urska.rafolt@ozs.si.

“Projekt delno sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija 2014-2020.”

Vljudno vabljeni!

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor