OOZ Maribor

Delavnica: PRENOS LASTNIŠTVA PODJETIJZainteresirane institucije v sredo, 25. maja 2016, ob 13:00 uri vabimo na delavnico – Alpcafe, na lokaciji Obrtno podjetniške zbornice Maribor, Titova cesta 63, Maribor, na temo: prenos lastništva podjetij.

Območna obrtno podjetniška zbornica Maribor je v sodelovanju z vodilnim partnerjem Združenjem zbornic iz regije Veneto (Italija) in sedmimi zbornicami iz Avstrije, Nemčije, Švice, Francije in Italije uspešno kandidirala s projektom CTEMAlp na razpisu evropskega programa Alpski prostor. S pomočjo projekta bo zbornica pomagala svojim članom pri prenosu lastništva podjetij. Poleg formalno-pravnega svetovanja, bo to zajemalo tudi vzpostavitev spletne platforme s ponudbo podjetij, ki jih želijo lastniki lastniško prenesti in svetovanje pri iskanju interesentov za nakup.

Kot prvi korak projekta želimo vzpostaviti sodelovanje z zainteresiranimi institucijami, ki se ukvarjajo s posameznimi vprašanji prenosa lastništva podjetij ali pa jih navedena tematika zanima. V ta namen vas vljudno vabimo na delavnico – AlpCafe, na kateri bomo podrobneje predstavili namen, cilje in aktivnosti projekta ter skupaj identificirali stanje, izkušnje in dobre prakse na tem področju.Dnevni red:

  • Uvodni pozdrav (Aleš Pulko, predsednik OOZ Maribor)
  • Predstavitev aktivnosti na področju transferja podjetij (Leonida Polajnar / OOZ Maribor, Vladimir Rudl / Mariborska razvojna agencija)
  • Predstavitev sodelujočih institucij in njihovih izkušenj s področjem transferja podjetij
  • Razprava o storitvah za podjetja, potrebnih orodjih, ključnih sektorjih in oblikah medsebojnega sodelovanja
  • Zaključek

Prosimo, da nam povratno informacijo o udeležbi na dogodku posredujete preko e-pošte, na naslov: leonida.polajnar@ozs.si ali tel. št.: 02 / 3303 510, 051 662 119 najkasneje do torka, 24. 05.2016, do 12:00 ure.

ZADNJE OBJAVE

DOGODKI IN VABILA

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

28-08-2024

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor