OOZ Maribor

“BEAUTY FORUM BY COSMOPROF LJUBLJANA” 2023 – Ugodnejše vstopnice za člane OZSREZERVIRAJTE SI DATUM 15. in 16. april 2023

Profesionalci iz vseh kozmetičnih panog, frizerstva, estetike, wellnessa in ostalih dejavnosti, boste med mnogimi razstavljavci lahko izbirali svoje dobavitelje opreme, materiala in preparatov, deležni boste mnogih strokovnih predavanj, predstavitev, novosti in delavnic. Sodelovali boste lahko na raznih tekmovanjih, organizirana bodo tudi strokovna srečanja z mednarodnimi strokovnjaki iz različnih dejavnosti. Pripravljamo zelo kvaliteten Sejem kozmetike, lepote in frizerstva BEAUTY FORUM Ljubljana.

EDINSTVENO – ponovno se bodo na sejmu kozmetike posebej predstavljali tudi saloni in ponudniki storitev raznih dejavnosti iz Slovenije in regije. Obiskovalci in obiskovalke Sejem kozmetike, lepote in frizerstva BEAUTY FORUM Ljubljana,  uporabniki in uporabnice kozmetičnih, frizerskih, estetskih in drugih storitev boste lahko na enem mestu preverili različno ponudbo in izbirali med mnogimi kvalitetnimi ponudniki storitev in kozmetičnih ter ostalih produktov namenjenih neprofesionalni uporabi.

MEDNARODNI PAVILJON, ker se bodo predstavili ponudniki iz regije.

Program si lahko pogledate na spletni strani https://www.sejemkozmetike.si/ oziroma https://www.sejemkozmetike.si/program/ ter na spletni strani https://brivnica.si/barber-classicks/

 

Vstopnice za ogled sejma boste lahko kupili na blagajni sejma, cena vstopnice je 8€ (nakup preko OOZ je nižja cena 5€).

Naročilo vstopnice za posamezne dogodke:

V ceno vstopnic zgoraj navedenih dogodkov je všteta tudi vstopnina za obisk sejma Beauty Forum by Cosmoprof Ljubljana. Vstopnice lahko naročite tudi email: info@sejemkozmetike.si ali 041 422 242.

Nakup vstopnic za posamezne dogodke je na spletni strani: https://www.sejemkozmetike.si/vstopnice-2/

Cene posameznih dogodkov na sejmu.
Za nekatere dogodke velja za člane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije ugodnejša cena – v opombo spodaj napišite koda OZS.
Vstopnice za posamezne dogodke naročite na spletni strani https://www.sejemkozmetike.si/vstopnice-2/

  • *Hair Forum, 160€+DDV – posebna cena za člane OZS 112€+DDV – koda OZS
  • “Hair Forum + Patrick Cameron, 200€+DDV
  • *Patrick Cameron – Look & Learn seminar, 100€+DDV -posebna cena za člane OZS 90€+DDV – koda OZS
  • *Barber Classics seminar 120€+DDV, – Posebna cena za člane OZS 100€+DDV – koda OZS (za pomoč pri prijavi lahko kontaktirate g. Edisa 041/632 411)
    najlažje se prijavite na spletni strani https://brivnica.si/barber-classicks/sign up in https://brivnica.si/lecture-hall-sign-up/ ter vpišete promo kodo OZS
  • Beauty dan za prijateljice, 55€+DDV

Cene posameznih dogodkov na sejmu.
Za nekatere dogodke velja za člane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije ugodnejša cena – v opombo spodaj napišite koda OZS.
Vstopnice za posamezne dogodke naročite na spletni strani https://www.sejemkozmetike.si/vstopnice-2/

Vir: Vlasta Markoja, sekretarka sekcij OZS, T: +386 (0)1 58 30 571, M: +386 (0)30 601 689, E: vlasta.markoja@ozs.si

Vaš interes po ugodnejših vstopnicah za ogled sejma lahko sporočite najkasneje do srede, 5.4.2023.

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor