OOZ Maribor

Brezplačno usposabljanje: Računalniško digitalno opismenjevanje (RDO)


Spoštovani člani OOZ Maribor,

TŠC Maribor vabi vas in vaše zaposlene v aktualni program usposabljanja Računalniško digitalno opismenjevanje (RDO), ki se izvaja v okviru operacije »Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2018 do 2022« v letu 2020.

Usposabljanje je brezplačno in ga financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

V usposabljanje se lahko vključijo osebe, ki so:
− zaposlene ali samozaposlene in brezposelne,
− starejše od 45 let in
− imajo manj kot štiriletno oz. dokončano štiriletno srednjo šolo (do V. stopnje izobrazbe).

Vključeni udeleženci pridobijo temeljne in poklicne kompetence s poudarkom na:
− uporabi informacijsko-komunikacijske tehnologije (uporaba računalnikov za iskanje, ocenjevanje, shranjevanje, predstavitev in izmenjavo informacij ter
sporazumevanje in sodelovanje v skupnih omrežjih po internetu), spoznavanju glavne računalniške aplikacije (obdelovanje besedil, razpredelnic, grafov, zbirke podatkov, shranjevanje …) in kako IKT podpira ustvarjalnost in inovativnost ter iskanje, zbiranje in obdelave informacij.

Posamezno usposabljanje obsega 50 šolskih ur in se bo izvajalo v obdobju SEPTEMBER do DECEMBER 2020. Predavanja se izvajajo dva krat na teden v popoldanskem času (po dogovoru lahko tudi v dopoldanskem času), od 16. do 19. ure, v prostorih TŠC Maribor (lahko tudi v prostorih vašega podjetja, če zagotavljate tehnične pogoje za izvedbo programa). Vodili ga bodo strokovno usposobljeni predavatelji.

Povezava do VABILA_delodajalci_jesen_2020.

Vsak kandidat se lahko prijavi na usposabljanje tako, da izpolni prijavnico, ki ga dobi na tej povezavi VPISNI LIST_TŠC_RDO ali na spletni strani zavoda, povezava:
http://www.tscmb.si/mic-in-odrasli/mic-usposabljanja/

Prijavnico lahko pošljete po e-pošti na naslov: srecko.vidovic@tscmb.si, oz. metka.kodrin@tscmb.si ali klasični pošti na naslov: Tehniški šolski center Maribor,
Zolajeva ulica 12, 2000 Maribor.

Rok za prijavo je 24. 9. 2020 oz. do zapolnitve mest!

Za dodatne informacije lahko pokličite na tel. št. 040 304 868 ali pišete na elektronski naslov: srecko.vidovic@tscmb.si oz. metka.kodrin@tscmb.si.

Opomba:
Program RDO obsega zelo široko področje obravnave IKT tehnologije (hardver, softver) in se lahko vsebine programa priredijo na bolj podrobno spoznavanje in uporabo posameznih programov (Word, Excel, PowerPoint, Internet, el. pošta,..).

Srečko Vidovič,
vodja MIC TŠC Maribor

 

16:00 -19:00

Tehniški šolski center Maribor, Zolajeva ulica 12, 2000 Maribor

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor