OOZ Maribor

Delavnica – vzpostavitev krovne organizacije na področju socialnega podjetništva in socialne ekonomije

Obveščamo vas, da  je Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport  v Načrtu razvojnih spodbud napovedalo objavo javnega razpisa za vzpostavitev zagovorniške organizacije na področju socialnega podjetništva in ekonomije v letu 2024. Pred objavo želi ministrstvo opraviti vsebinsko razpravo z relevantnimi deležniki o ciljih in namenu javnega razpisa, zato v sodelovanju z Doba Fakulteto za uporabne poslovne in družbene študije Maribor, slovenskim partnerjem v projektu baSE (angleško Blueprint for advanced skills & trainings in the social economy), 27. 5. 2024 ob 10. uri v Ljubljani organizira delavnico pred objavo javnega razpisa o vzpostavitvi krovne organizacije na področju socialnega podjetništva in spodbujanja zagovorništva na področju socialne ekonomije.

 

K udeležbi na delavnici vabimo vse deležnike, ki delujejo na področju socialnega podjetništva in socialne ekonomije ter želijo prispevati dragoceno znanje in izkušnje za najboljšo možno izvedbo javnega razpisa. Zato vas vljudno prosimo za objavo dogodka v spletnem priporočniku.

 

Razprava bo usmerjena v morebitne izzive in odprta vprašanja glede vzpostavitve in delovanja omenjene organizacije in zmožnostih potencialnih prijaviteljev za izvedbo predvidenih aktivnosti.

 

Več informacij o delavnici, načinu prijave in izvedbi lahko najdete na spletni strani ministrstva: https://www.gov.si/dogodki/2024-05-27-vabilo-na-delavnico-vzpostavitev-krovne-organizacije-na-podrocju-socialnega-podjetnistva/.

27-05-2024

10:00

Predavalnica Ministrstva za kulturo (pritličje), Maistrova ulica 10, 1000 Ljubljana

gp.mgts@gov.si

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor