OOZ Maribor

Delavnica: »UPRAVLJANJE S KONFLIKTI – VAŠA KONKURENČNA PREDNOST«
V sklopu letnega akcijskega načrta projekta »SPOT regije 2018-2022«,

vas SPOT svetovanje Podravje, vabi na:

 

Delavnico: »UPRAVLJANJE S KONFLIKTI – VAŠA KONKURENČNA PREDNOST«

  

v sredo, 30. septembra 2020 , 9:00-10:30

OOZ Maribor , Titova cesta 63 , MARIBOR

PROGRAM:

V praksi največ zaposlenih rešuje konflikte z dogovorom, z iskanjem rešitve, ki bi bila kar najboljša za oba, pri čemer vsak ohranja lastne interese in tudi dober odnos.

Konflikti so vedno bili in vedno bodo prisotni. Sodelavci so si različni med seboj in vsak ima svoj pogled na svet, devetdeset odstotno delujejo na nezavedni ravni, ter gledajo na isto zadevo iz različnih perspektiv. Zato je ustrezno reševanje konfliktov osnova za uspešno timsko delo, vodenje zaposlenih in učinkovitost v podjetju. Na tej delavnici boste izvedeli, ali je kompromis res vedno najboljša rešitev, kako učinkovito obvladovati konflikte situacije in tudi kako obvladati težavne stranke. Vprašali se bomo, ali pomeni konflikt vedno nekaj slabega? Ali je konflikt lahko tudi gonilo za napredek, kajti če nam nekaj ne ugaja, želimo to spremeniti in sicer po navadi na bolje.

Kako upravljati s samim seboj in s konflikti je zagotovo lahko vaša konkurenčna prednost. Naučite se upravljati s konflikti na način, da ne bodo vplivali na vaše razpoloženje in zadovoljstvo.

 

PREDAVATELJICA:

Mihela Baranašič Vidmar ima že 20 let delovnih izkušenj kot trenerka in predavateljica in mentorica na področju komunikacije, vodenja in upravljanja procesov v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku. Njena znanja koristijo tako mala in srednja podjetja kot tudi velika podjetja. Je mednarodno certificiran Transolution Business Practitioner.

KOTIZACIJA: Delavnica je za udeležence brezplačna.

 

PRIJAVA: Prijavite se na spletni strani OZS dogodki: www.ozs.si/Dogodki. Rok za prijavo je ponedeljek, 28. september 2020, do 12. ure. Vse dodatne informacije dobite na (02) 33 03 504, Janja Vindiš Božičko: janja.vindis-bozicko@ozs.si

Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest. V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

 

Vljudno vabljeni!

»Dogodek je organiziran v sklopu aktivnosti SPOT svetovanje Podravje. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«


Svojo udeležbo potrdite najkasneje do ponedeljka, 28. septembra 2020.

9.00 - 10.30

OOZ Maribor (Izobraževalna dvorana), Titova cesta 63, 2000 Maribor

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor