OOZ Maribor

Delodajalci, sodelujte na Sejemu zaposlitvenih priložnosti, rok za prijave je že 9. aprila

ZRSZ napoveduje vseslovenski zaposlitveni karierni dogodek, ki ga organizirajo v četrtek, 9. maja 2024, na Gospodarskem razstavišču v LjubljaniVabijo delodajalce, da izpolnite in oddate spletno prijavnico za sodelovanje.   Rok za prijave je že 9. aprila 2024!

Glede na precejšnje pomanjkanje delovne sile, s katerim se soočajo številni delodajalci, si na ZRSZ prizadevajo poiskati razpoložljivo delovno silo iz vseh dostopnih kadrovskih bazenov.  

Vabijo vas, da se pridružite delodajalcem iz različnih dejavnosti ter ključnim ustanovam s področja vseživljenjskega kariernega svetovanja in zaposlovanja, ki bodo vabljeni na enega največjih zaposlitvenih dogodkov pri nas. 

Ponujajo vam izjemno priložnost, da z brezplačno udeležbo na dogodku celovito predstavite svoje podjetje, delovna mesta in pogoje za delo, se neposredno povežete s potencialnimi kandidati iz vse Slovenije in obenem utrdite vezi še s ključnimi deležniki na trgu dela, s ciljem ustvarjanja vzajemne koristi med udeleženci. 

Cilj je pritegniti različne skupine obiskovalcev: 

  • šolajočo se mladino in študente,
  • brezposelne,
  • zaposlene, ki iščejo nove zaposlitvene priložnosti,
  • upokojence in še zaposlene tik pred upokojitvijo,
  • tujce, prosilce za mednarodno zaščito in druge.

Prijavite se za sodelovanje na dogodku:

Delodajalce vabijo, da čim prej, najkasneje pa do 9. 4. 2024, spletno prijavnico >>> obvestite o svojem interesu za sodelovanje.

Število razstavnih prostorov je omejeno.

O izbiri vas bodo obvestili predvidoma do 12. 4. 2024. Takrat vam bodo tudi poslali vse nadaljnje informacije s podrobnejšim prijavnim obrazcem.

Vir: Nina Ličar, OZS, ZRSZ

09-05-2024

do 09-05-2024

Gospodarsko razstavišče, Dunajska cesta 18, 1000 Ljubljana

DOGODKI IN VABILA

20-04-2024

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR, Hotel Maribor, Glavni trg 8, 2000 MARIBOR

15-04-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor