OOZ Maribor

Dogodek: 1. srečanje Kluba mladih obrtnikov in podjetnikov Maribor , 3.3.2023 , 16:00 , Hiša Joannes Protner


Dogodek Klub mladih obrtnikov in podjetnikov Maribor

VABILO

Ustanovili smo Klub mladih podjetnikov in obrtnikov in radi bi vas povabili v svojo družbo.

V Območni obrtno-podjetniški zbornici Maribor si prizadevamo za pomoč in podporo vsem svojim članom, pa tudi podjetnikom in obrtnikom, ki to še niso.

Zavedamo se, da so potrebe v različnih branžah različne, da so pogledi različnih generacij raznoliki, pričakovanja vseh nas prav tako. Zato si konstantno prizadevamo slišati vse naše člane, ne glede na panogo, ne glede na leta.

Z namenom, da bi bili bližje potrebam mladih, da bi vas bolje slišali in razumeli, da bi lažje prepoznali vaše potrebe in tako imeli pravo osnovo, da vam lahko bolje pomagamo in vas podpremo, smo v Območni obrtno-podjetniški zbornici Maribor ustanovili Klub mladih obrtnikov in podjetnikov. 

  • MENTORIRANJE, COACHING, SVETOVANJE IN IZOBRAŽEVANJE
  • PRILOŽNOSTI ZA POVEZOVANJE Z EKIPO MLADIH PODJETNIKOV
  • IZVEDBA STROKOVNIH IZOBRAŽEVANJ IN DELAVNIC
  • SODELOVANJE MLADIH PRI RAZVOJU STORITEV ZBORNICE IN KLUBA
  • IZMENJAVA IZKUŠENJ IN MNENJ ZA UČINKOVITEJŠE ODLOČANJE
  • PODPORA ZA RAZVOJ NOVIH IDEJ IN SKUPNIH PROJEKTOV

Prepričani smo, da je to pravi “medij”, ki nam bo omogočil, da bomo kot institucija vam, ki predstavljate našo in vašo prihodnost, pomagali z znanjem, s storitvami, z nasveti, z mentorstvi, z izobraževanji in s storitvami, ki jih potrebujete.

Tudi mreženje je pogoj za rast in znotraj naše institucije ga je že sedaj veliko. 

Izkoristite to priložnost, pridružite se nam, da vam bomo lahko ponudili zavetje zbornice, ki ji boste pripadali in kjer boste lahko našli tisto, kar potrebujete.

Pridružite se nam, da bomo skupaj spisali še več uspešnih zgodb.

Naše prvo srečanje bo potekalo na dogodku, ki ga organiziramo v petek, 3.3.2023, ob 16:00 uri, v Hiši Joannes Protner, Vodole 34, 2229 Malečnik.

Dogodek je za udeležence brezplačen.

Prijava in več info na: klubmop@ooz-maribor.si

Letak: Letak_@klubMOP

MEDIJI: Vabilo za medije: tukaj*

Spremljaj nas:

FaceBook: Klub mladih obrtnikov in podjetnikov Maribor

Instagram: #klubMOPmbPo dogodku

Predsednik Marko Gorjak je v uvodnem nagovoru poudaril, da morajo mladi v poslu večkrat glasneje izražati svoje argumente in prepoznati odgovornost pri ohranjanju zbornice, ki zastopa interese malih podjetij.

Ponosni smo nad uspehom našega dogodka! Zahvaljujemo se vsem, ki ste se udeležili dogodka. Špela Zorec, Neonart d.o.o., je kot pobudnica in mlada naslednica družinskega podjetja prepoznala zbornico kot servis za mlade podjetnike in podporo na poslovni poti, kar je v nagovoru tudi delila s kolegi, ki so se udeležili dogodka. Mladi podjetniki in tisti, ki bi to želeli postati, so izkazali zanimanje po poslovnem mreženju in dodatnih informacijah, znanjih ter možnostih.

»OOZ Maribor se je že več let  ukvarjala s problematiko staranja članstva in nezainteresiranostjo mladih, da se nam pridružijo, ker niso videli svojega potenciala za doprinos. Seveda pa je bilo pomembno najprej uskladiti vsa pravila ter postaviti temelje znotraj naše institucije. Tako smo ustvarili vse pogoje, ki so lahko že na prvem srečanju dosegli učinek, da navdušimo mlade in jim približamo naše delovanje, ter jim predstavimo kako delujemo in zakaj je naše delovanje pomembno tudi za njih. Cilje kluba si morajo mladi zastaviti sami. Cilj zbornice je pomladiti tako zbornico kot tudi njene organe delovanja in na tak način doseči, da pridejo ideje mladih čim bolj na plano, ter postanejo del nas in del širše razprave tudi kasneje v okviru OZS na državni ali pa na lokalni ravni v okviru naših zmožnosti.« je povedal Marko Gorjak, predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor.

MEDIJI: Izjava za javnost:  tukaj*

Povezave:

Posnetek TV Maribor: tukaj*

Aplikacija za vpis podatkov: tukaj*

Utrinki iz dogodka na FB: tukaj*

Predstavljene priložnosti:Utrinki iz dogodka


Hiša Joannes Protner, Vodole 34, 2229 Malečnik

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor