OOZ Maribor

Hibridni dogodek: ZAKLJUČNA KONFERENCA/FINAL CONFERENCE v okviru projekta BE-READI ALPS


BE-READI ALPS projekt programa Interreg Alpski prostor se počasi uspešno zaključuje in pred vrati je ZAKLJUČNA KONFERENCA/FINAL CONFERENCE – BE-READI ALPS.

Nekateri strokovnjaki iz različnih držav bodo predstavili projekt BE-READI ALPS in razpravljali o tem, kako najbolje podpreti zrela podjetja pri začetku drugega življenja in postati bolj inovativna.

Morda boste izvedeli vse o tem, kako lahko dejansko uresničite tisto idejo, ki vam je ostala predolgo v kakšnem »predalu«!

Prijavite se na dogodek, ki bo v četrtek,  5. maja 2022 od 14.00 do 17.30ure in bo potekal tako na Dunaju kot na spletu. Vašo prijavo za spletno udeležbo oddate tukaj: *BE-READI ALPS (aws.at)

Način izvedbe: v hibridni obliki.

Povezava na spletno stran dogodka.

Dogodek bo v ANG jeziku.

Med konferenco bodo finalisti nagrade BE-READI ALPS predstavili svoje projekte in podjetja. Na koncu bo glasovanje o tem, kdo bo postal naš alpski prvak.

Med finalisti je tudi SLO podjetje: FACTUMEVENT, Mitja ŠPES s.p., na kar smo v vlogi projektnega partnerja zelo ponosni, saj je bila zelo velika konkurenca. 

Projekt BE-READI ALPS vključuje 14 partnerjev iz 11 regij (Benečija, Avtonomna provinca Bozen-Južna Tirolska, Lombardija, avstrijska Štajerska, Dunaj, Tirolska, Bavarska, Baden-Württemberg, Région Sud Provansa-Alpe-Côte d ‘ Azur, kanton Ticino).

Veselimo se vaše udeležbe!

Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor14:00 -17:30

Dunaj/webinar

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor