OOZ Maribor

Izberite »Naj frizerja Štajerske«


Sekcija frizerjev in kozmetikov pri OOZ Maribor skupaj z Radiom Maribor izbira »Naj frizerja Štajerske« med 5. in 22. marcem 2019

Skoraj vsi hodimo k frizerju, domala vsi pa imamo tudi svojega najljubšega, saj smo prepričani, da je za nas najboljši. Marsikdo s frizerko ali frizerjem poklepeta, upošteva mojstrove nasvete, se morda kdaj tudi izpove in izmenja lokalne trače. Tako nam frizerke in frizerji velikokrat pomenijo več kot zgolj osebo, ki nam uredi pričesko in poskrbi za urejen videz. Zato povejte, kdo je vaš frizer in zakaj ga cenite? Povejte to tudi drugim! Radio Maribor bo z območno Obrtno-podjetniško zbornico Maribor v torek začel akcijo, v kateri boste poslušalci izbrali »Naj frizerja Štajerske«. Z imenovanjem najboljšega štajerskega frizerja boste poslušalci v prvem delu izbrali štiri finaliste. Prvi krog glasovanja so bo končal v torek, 12. marca, v četrtek, 14. tega meseca pa bodo glede na preštete glasove znani štirje finalisti.

Štiri frizerje finaliste bo nato obiskala tričlanska strokovna komisija, ki bo ocenila njihovo delo v praksi. Glasovanje za »Naj frizerja Štajerske« pa bodo tudi v drugem delu, torej med štirimi finalisti, še naprej krojili poslušalci in sledilci Radia Maribor na Facebooku.

Velikega zmagovalca »Naj frizerja Štajerske« bomo razglasili v četrtek, 21. 3., dan kasneje pa bo »Naj frizer Štajerske« prejel laskavi naziv še uradno.

Kako lahko glasujete?

Za vašega najljubšega frizerja lahko glasujete po etru Radia Maribor, ga nominirate z vašim zapisom na Facebook strani Radia Maribor, zanj pa lahko oddate svoj glas tudi prek SMS sporočila na številko 051 210 888 in na e-naslov: radio.maribor@rtvslo.si. Vsi glasovi bodo prešteti, nato pa se bodo tisti, ki bodo prejeli največ glasov oz. nominacij, uvrstili med štiri super finaliste. Med njimi boste na enak način izbrali »Naj frizerja Štajerske«.

Med akcijo »Naj frizer Štajerske« boste lahko spoznali, kako se današnje frizerstvo razlikuje od tistega nekoč, kateri so aktualni trendi, in kako skrbeti za nego las. Spoznali bomo nekatere uspešne štajerske frizerje in njihove zgodbe, ob tem pa bomo predstavili tudi frizerski poklic in poizvedeli, kakšno je zanimanje zanj med mladimi.

Znani so štirje finalisti akcije »Naj frizer Štajerske«! Največ glasov ste namenili frizerjem Nejcu Radoliču, Petru Juršetu, Darji Tavželj in Smiljanu Škarici. Ti se bodo sedaj potegovali za naslov »Naj frizer Štajerske«. Obiskala jih je tudi tričlanska strokovna komisija, ki je ocenila njihovo delo v praksi. 

Tako se je pričel nov krog glasovanja med temi štirimi finalisti. Potek glasovanja je enak prvotnemu. Torej glasujte za svojega favorita.

Velikega zmagovalca »Naj frizerja Štajerske« bomo razglasili v četrtek, 21. 3., dan kasneje pa bo »Naj frizer Štajerske« prejel laskavi naziv še uradno.

Povezava do spletne strani: Radia Maribor 

Aljaž Mejal, Radio Maribor /RTV Slovenija


Radio Maribor/RTV Slovenija, Ilichova 33, 2000 Maribor

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor