OOZ Maribor

Javni poziv gostincem – ULIČNI FESTIVAL LOKALNE HRANE v okviru zaključnega dogodka projekta URBAN INNOVATIVE ACTION URBAN SOIL 4 FOOD


Spoštovani člani Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor,

Inštitut Wcycle Maribor kot partner v projektu UIA Urban soil 4 food poziva vse lokalne ponudnike hrane in pijače iz Maribora in okolice, da ponudijo svoje storitve na Uličnem festivalu lokalne hrane dne 9. in 10.9.2021 med 10. in 20.uri na predvideni lokaciji terase Mariboxa.

Pogoji, ki jih morajo zainteresirani gostinci upoštevati so :

  1. Ponudniki so lahko vse za to registrirane organizacije in poslovni subjekti, pri čemer bodo imeli prednost tisti iz Maribora in okolice.
  2. Ponudniki lahko na stojnicah ponujajo jedi in pijačo izključno iz lokalnih sestavin, zaželene so predvsem štajerske specialitete.
  3. Izbrani ponudniki bodo svoje storitve oba dneva ponujali na brezplačnih stojnicah, ki bodo postavljene na terasi kompleksa Maribox.

Inštitut Wcycle Maribor si pridržuje pravico, da ponudnike hrane in pijače izbere na način, da bo na dogodku ponudba čim bolj raznolika; jedi na žlico, mesne jedi, vegetarijanske jedi, hladne predjedi, sladice, brezalkoholne in alkoholne pijače.

Javni poziv najdete tukaj

Število stojnic oz. ponudnikov je omejeno, če želite sodelovati kot ponudnik, pa preberite Javni poziv in se prijavite na elektronskem naslovu info@wcycle.com do 23.8.2021 do 12. ure. Vaši prijavi obvezno priložite tudi predlagane jedi oz. pijače, ki jih nameravate streči, skupaj s seznamom njihovih sestavin. Če ponudnik ponuja hrano in pijačo, pošlje ločeni prijavi za vsak segment.

V primeru, da epidemiološka situacija v septembru 2021 ne bo dopuščala izvedbe tovrstnega dogodka si organizator pridržuje pravico, da dogodek odpove oziroma prestavi na drug termin.

Vabljeni!

Vir: Inštitut Wcycle Maribor

    

10:00 - 20:00

Maribox (terasa), Loška ulica 13, 2000 Maribor

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor