OOZ Maribor

Klub MOP na Karierni tržnici v živo , Pred rektoratom Univerze v Mariboru


Vabilo na predstavitev aktivnosti in članov Podjetniški klub mladih obrtnikov Maribor na Karierni tržnici v živo

Veseli smo, da vas lahko povabimo na Karierno tržnico v živo pred rektorat Univerze v Mariboru, kjer se bo predstavil Podjetniški klub mladih obrtnikov Maribor s člani kluba iz Območne obrtno podjetniške zbornice Maribor. Naša predstavitev bo potekala v sredo, 19.4.2023, med 10. in 14. uro, kjer se bomo predstavili na 2stojnicah.

Podjetniški klub mladih obrtnikov Maribor deluje pod okriljem Območne obrtne-podjetniške zbornice Maribor in povezuje ter izmenjuje izkušnje med mladimi posamezniki, ki se ukvarjajo z obrtništvom ali podjetništvom. Cilj kluba je združiti mlade, ki si želijo rasti in razvijati svoje veščine ter izkoristiti priložnosti za ustvarjanje novih poslovnih stikov.

Aktivnosti kluba so raznolike in prilagojene potrebam članov, med njimi so mreženje na mrežnih dogodkih, delavnice in usposabljanja za razvoj poslovnih veščin, strokovne ekskurzije za spoznavanje drugih podjetij in obrti v regiji, podpora pri pridobivanju poslovnih partnerjev in strank, ter strokovna pomoč pri reševanju poslovnih težav in izzivov.

Na karierni tržnici bomo predstavili prednosti članstva v podjetniškem klubu, med katerimi so povezovanje s sorodnimi podjetji in posamezniki v regiji, dostop do izobraževanj in usposabljanj, udeležba na mrežnih dogodkih, dostop do poslovnih priložnosti in partnerjev, ter še veliko več.

Na dogodku bodo sodelovala številna podjetja – člani kluba, ki bodo predstavljali različna področja svojih dejavnosti, na področjih virtualne resničnosti, oblikovanja prostorov, VR igro Jolly, informacijske tehnologije ter kibernetske varnosti in celo kulinarika. Med drugim se bodo predstavila tudi podjetja ARM design, Atelje Virtua, U-centrix, Ribji bistro, Neonart, Orodjarstvo Gorjak, Biotherm prireditve, Papagayo,in drugi. Na dogodku boste imeli priložnost, da se seznanite z zanimivimi in inovativnimi dejavnostmi, ki jih izvajajo lokalni podjetniki. Ob tem vam zagotavljamo, da vas čaka še kakšno dodatno presenečenje, ki pa ga boste morali izvedeti v živo.

V Podjetniškem klubu mladih obrtnikov Maribor verjamemo, da je za uspeh ključnega pomena povezovanje in izmenjava izkušenj med enako mislečimi ljudmi. Zato vabljeni, da se nam pridružite na Karierni tržnici v živo in spoznate naš klub ter naše člane.

Za več informacij vam je z veseljem na voljo Urška Živko na 041 355 135 in urska.zivko@ozs.si.

Spremljaj nas:

Instagram #klubMOPmb

FaceBook @klubmopmbPo dogodku

Z veseljem sporočamo, da smo kljub napovedanemu slabšemu vremenu uspešno in v sončku izpeljali naše aktivnosti in se predstavili vsem obiskovalcem dogodka.

Na karierni tržnici so se predstavili številni mladi podjetniki, ki so delili svoja znanja iz različnih področij, med katerimi so bila VR+AR (virtual reality and augmented reality) očala podjetja Atelje Virtua Aleksandra Legena, VR očala z igro Jolly, projekt podjetja Arm Design Aljaža Sahornika, ki pa se skriva tudi za precej znano blagovno znamko šopek.si.

Na področju kulinarike sta se predstavila Ribji Bistro Marvina Ivančiča in Papagayo, ki sta poskrbela za kulinarično razvajanje obiskovalcev. Na področju IT in kibernetske varnosti sta sodelovala podjetji Kikurzor Kristjana Zagoranskega in podjetje (u)-centrix Uroša Orešiča. Dogodek je v sliko ujel fotograf Blaž Črnič, ki je predstavil tudi svoje fotografske storitve in multimedijo. Na dogodku se je predstavil tudi največji ambasador kluba, predsednik OOZMB Marko Gorjak s podjetjem Orodjarstvo Gorjak, ki uporabljajo vrhunsko in sodobno tehnologijo na področju orodjarstva. Na tržnici smo si imeli tudi priložnost ogledati svetlobne eksponate podjetja Neonart, ki jih je predstavljala bodoča prevzemnica družinskega podjetja Špela Zorec, ki pa je tudi pobudnica ustanovitve kluba.

Na tržnici sta sodelovala tudi podjetje Factumevent, ki je pomagal pri postavitvi tržnice, in Biotherm prireditve, ki je prispevalo svojo opremo za digitalne elemente naše tržnice. Skupaj s preostalimi partnerji in člani kluba smo prispevali k uspešni izvedbi dogodka ter predstavili različna področja svojih dejavnosti.

»Namen sodelovanja Podjetniškega kluba mladih obrtnikov Mariboru na današnjem dogodku je mladim ponuditi prostor, kjer lahko izražajo svoje ideje in vizijo. Mladim podjetnikom želimo pokazati, da je na lokalnem območju dovolj prostora za vse nas in za vse uspešne zgodbe. Z pogledom v prihodnost želimo obdržati čim več mladih pri nas in ne želimo, da se po šolanju iščejo zaposlitev v tujini. Želimo poudariti, da je možno mreženje in da je možno povezovanje tudi na lokalnem območju.« je povedala Špela Zorec iz podjetja Neonart, pobudnica ustanovitve Podjetniškega kluba mladih obrtnikov Maribor. »Eden izmed glavnih namenom aktivnosti kluba je povezovanje že uspešnih podjetnikov s tistimi, ki so na začetku svoje podjetniške poti. Z izmenjavo izkušenj in dobrih praks lahko drugim mladim nudijo dobre smernice in motivacijo za njihovo podjetniško pot.« je še dodala.

Utrinki iz dogodkapred rektoratom Univerze v Mariboru

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor