OOZ Maribor

Konferenca PODIM 2022 v Mariboru

Član OOZ Maribor, Podjetje Tiko Pro d.o.o. je letos partner na PODIM konferenci, ki poteka v živo od 16. do 18. maja v Mariboru!

Ker vedno več velikih podjetij, kot je vaše išče zanimive rešitve ter sodelovanje s start up podjetji bi vam mogoče znalo biti zanimivo. 

Gre za najvplivnejši startup in tehnološki dogodek v CEE regiji. Konferenca ponuja odlično priložnost, da okrepite povezave vašega podjetja s startup podjetji in drugimi partnerji v inovacijskem ekosistemu, saj je sodelovanje še kako zelo  pomembno.

Dajte pospešek povezovanju v startup ekosistemu

Zakaj? Vse več projektov zahteva vključevanje startup podjetij. Le-ta omogočajo krajšanje inovacijskih ciklov, so po pravilu agilnejša, implementirajo najmodernejše tehnologije in vpeljujejo disruptivne poslovne modele. Na Podimu je sodelovanje potrdilo več kot 200 startup in scaleup podjetij, ki jih lahko pred dogodkom spoznate v digitalnem katalogu in se z njimi na konferenci dogovorite za učinkovite 20 minutne sestanke.

En izmed ključnih elementov takšnega sodelovanja je seveda strateško ujemanje partnerjev. Na Podimu boste lažje našli primerne kandidate, ker:

  • imeli boste možnost srečati približno 200+ skrbno izbranih startupov. Njihova skupna lastnost je, da iščejo partnerstva, uporabljajo sodobne tehnologije in so startupovsko agilni.
  • Pred dogodkom boste prejeli digitalni startup katalog s predstavitvijo vseh startupov na konferenci. Omogočil vam bo, da že vnaprej najdete najzanimivejše kandidate.
  • Prav tako bo vaše podjetje predstavljeno v katalogu uveljavljenih podjetij, ki ga prejmejo startupi in drugi udeleženci konference.
  • V Podim Deal Room (prostor za 1:1 sestanke) boste imeli možnost za učinkovite, 20-minutne sestanke, ki jih dogovorite preko istoimenske platforme.
  • Na konferenci bodo prisotni tudi predstavniki regionalnih startupov ekosistemov, ki vas lahko osebno povežejo s katerim koli startupom iz regije – nudijo vam dologoročni most, zato jih je vredno spoznati.
  • In ne nazadnje, je dogodek odlična priložnost za učenje in mreženje vaših ekip odgovornih za inovacije in strateški razvoj. Več kot  80 govorcev, strokovnjakov s področja inovacij, strateškega razvoja, podjetništva, najsodobnejših tehnologij in skalabilnih poslovnih modelov bo dva dni delilo znanje in širilo uspešne prakse.

POSEBNA PONUDBA ZA STRANKE TIKO PRO

Za vas smo zagotovili tudi 25 % popust na “Business Executive” vstopnice, če uporabite kodo TIKOPRO25. Naročite jih lahko tukaj: https://tickets.podim.org/

Ob nakupu vstopnice vam bo tudi na voljo Podim katalogom startupov in scale up podjetij, kjer si lahko vsa sodelujoča startup podjetja ogledate še pred začetkom same konference. Organizacijska ekipa Podima vam je pripravila tudi priročnik za iskanje startupov, s pomočjo katerega si zagotovite učinkovitejše in relevantnejše sestanke.

KORISTNO BRANJE

TUKAJ! lahko preberete res dober “white paper”, ki obravnava vse prednosti, priložnosti in pasti sodelovanja med uveljavljenimi podjetji in startupi. Če želite ostati v vrhu vaše industrije, bodo na dolgi rok takšna partnerstva postala nuja.

Ne odlašajte, začnite se mrežiti in poiščite potencialne partnerje zdaj!

Vljudno vabljeni!

Ekipa Tiko Pro d.o.o. bo tam in bodo veseli, če se jim zvečer podružite ob kozarcu vina .

Kontakt: Tiko Pro d.o.o., Beloruska 7, 2000 Maribor, Kontaktna oseba: Kristina Kočeš Hudrap, M: 031 811 497, E:  kristina@tiko-pro.si

Maribor/online

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor