OOZ Maribor

KONGRES GRAFIČARJEV v Mariboru

KONGRES GRAFIČARJEV bo 20. in 21. septembra 2019 v Mariboru


Vabimo vas, da si rezervirate termin za KONGRES GRAFIČARJEV pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, ki bo 20. in 21. septembra 2019 v Hotelu Mercure Maribor CITY CENTER **** v Mariboru.

Rezervirajte si čas, med drugim prisluhnite temam: obveznostim na področju varnosti in zdravja pri delu, požarne varnosti in varstva okolja.

V kolikor želite prenočiti v istem hotelu kot je kongres potem, pohitite in si rezervirajte  prenočišče direktno na recepciji hotela Mercure**** :  mercure@termemb.si  (tel. št : 02/234-44-00) ali  pri vodji recepcije Uros.Lovrencic@termemb.si (tel. št : 02/234-43-80), s pripisom, da gre za udeležence seminarja, ker so cene ugodnejše in sicer
75,00 eur BB – enoposteljna in 90,00 eur BB – dvoposteljna.

Dodatni stroški, ker je v centru mesta parkirnina znaša 10,00 eur / noč.

V kolikor želite ugodnejšo sobo se drug hotel nahaja v oddaljenosti 300m od lokacije in sicer:  Hotel Ibis styles *** Udeleženci lahko sobe rezervirajo direktno na recepciji hotela Ibis Styles Maribor City Center IbisStyles@termemb.si s pripisom, da gre za udeležence seminarja (tel. št. : 02/ 25-06-700), ker so cene ugodnejše enospoteljna 60,00 eur in dvoposteljna soba 75 eur.

Gre za najpomembnejši dogodek za grafičarje v Sloveniji, ki druži strokovnjake s področja grafično papirnih dejavnosti in ga organizira Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije.

Na kongresu bodo  predstavljena vse obveznosti na področju varnosti in zdravja pri delu, požarne varnosti in varstva okolja:

  • Obveznosti  s področja varnosti pri delu za delodajalce in samozaposlene osebe usposabljanja, zdravstveni pregledi, ocena tveganja, pregled delovne opreme, evidence…
  • Obveznosti s področja  požarne varnosti (požarni red, načrt, gasilniki, pregledi požarne zaščite…)
  • Obveznosti s področja varstva okolja (ravnanje z nastalimi odpadki…)
  • Obveznosti, ki so nastale zaradi sprememb Uredbe o ravnanju z embalažo in odpadno embalažo uporaba embalaže in obveznosti glede vodenja evidenc in morebitnega poročanja na Agencijo RS za okolje
  • Vprašanja in odgovori

Sledila bo zelo aktualna tema predstavitev Spodbud malih vrednosti v obliki vavčerjev SPS ter ostalih aktualnih tem.

!!! AKTUALNE VSEBINE, OGLED PRIMERA DOBRE PRAKSE IN ŠTEVILNA DRUŽENJA !!!

Na kongresu bodo poleg strokovnih tem predstavljene tudi teme, ki pomembno vplivajo na vsakdanji delovni proces, v okviru kongresa pa bomo obiskali tudi znano Mariborsko tiskarno in si ogledali njihov proces dela.

Za več informacij pa se obrnite na:

Adrijano Poljanšek,

sekretarka sekcije

E: adrijana.poljansek@ozs.si

T: 01/58 30 826

Hotel Mercure Maribor CITY CENTER, Maribor

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor