OOZ Maribor

Kooperacijsko srečanje Meet4Business Agra 2019 na področju KMETIJSTVA IN ŽIVILSTVA


Mariborska razvojna agencija/Enterprise Europe Network v sodelovanju z Območno obrtno – podjetniško zbornico Maribor organizira kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS Agra 2019, ki bo potekalo 27. avgusta 2019 v Gornji Radgoni v okviru 57. Mednarodnega Kmetijsko Živilskega Sejma AGRA 2019.

AGRA 2019 pa je manifest, ki nam sporoča, da si želimo tehtnih podatkov, ki nas približujejo naravi in povezav, ki nas približujejo sočloveku. Več kot 1800 razstavljavcev na Agri ponuja najboljše informacije s področja tehnologij za pridelavo in predelavo. Še več, tu lahko obiskovalci vidijo, otipajo in preizkusijo vrhunsko tehniko in mehanizacijo za kmetijstvo, gozdarstvo, sadjarstvo, vinogradništvo in predelavo živil. Okusijo lahko najboljše kmetijske pridelke, jedi in vina …

AGRA 2019 z najnovejšimi tehnologijami in najboljšimi tradicijami vabi k ohranjanju naravnih virov, h kmetovanju s kirurško preciznostjo, k varstvu zdravja ljudi in rastlin s farmacevtsko natančnostjo.

TEŽIŠČA sejma: digitalno kmetijstvo digitalizacija v agroživilstvu precizno kmetijstvo mednarodno gospodarstvo nove tehnologije v kmetijstvu generacijska pomladitev nove tehnologije pridelave in predelave hrana iz naše bližine ekološko kmetijstvo krožno gospodarstvo

Kooperacijsko srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom, organizacijam in zainteresiranim posameznikom za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Slovenije in Evropskih držav. Program je sestavljen tako, da na podlagi vnaprej izbranih srečanj omogoča podjetjem individualne sestanke s potencialnimi partnerji.

 

Tematska področja:

  • prehrana
  • kmetijstvo
  • embalaža, tehnike pakiranja
  • gozdarstvo

Rok za prijavo: 20.8.2019.

Prijavljeni udeleženci, ki se srečanja ne bodo udeležili oz. se ne bodo pravočasno odjavili, bodo plačali 50 EUR.

Dodatne informacije: Mariborska razvojna agencija/ Enterprise Europe Network, Jolanda Damiš Polanc, tel. 02 333 13 07, e-posta: een@mra.si .

Prijava: http://meet4businessagra2019.talkb2b.net/

Vljudno vabljeni!

            

Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor