OOZ Maribor

Mednarodni festival ČILI IN ČOKOLADA #3
ZBIRANJE PRIJAV za sodelovanje na festivalu je zaključeno.Spoštovani člani Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor (GOSTINCI in ŽIVILCI),

z velikim veseljem vas obveščamo, da vas lahko po “covid pavzi”  ponovno povabimo k sodelovanju na Mednarodnem festivalu Čili in Čokolada #3 .

V kolikor vaši izdelki vsebujejo ČILI ali ČOKOLADO boste lahko svoje slastne in pikantne izdelke predstavili na tem festivalu in nas popeljali na posebno pekočo in sladko avanturo.

V Maribor ponovno prihaja več kot 30 različnih ustvarjalcev čilijevih in čokoladnih kreacij iz Slovenije in tujine, še bolj sladki in še bolj pekoči ponudniki. Predstavili bodo svoje slastne in pikantne izdelke, ter nas popeljali na posebno pekočo in sladko avanturo, kjer boste lahko, tako okušali kot tudi soustvarjali. Izvedeli boste vse, česar do zdaj še niste vedeli o čokoladi in čilijih ter zakaj se nasprotja tako močno privlačijo.

Vse podrobnejše informacije najdete na naslednji povezavi, link dogodka na FB: https://fb.me/e/24eSlluau 

PRIJAVNICAhttps://prijava.factumevent.com/dogodek/mednarodni-festival-cili-in-cokolada-2022/

Glede na interes in prostorsko razpoložljivost je število mest omejeno.

Sekcija za gostinstvo in turizem OOZ Maribor bo svojim članom (rednim plačnikom članarine) delno krila stroške najema stojnice v višini 80,00 EUR.

Povezava do video vsebine Mednarodni festival Čili in Čokolada #2: https://youtu.be/1H131LfYkic

Veselimo se ponovnega sodelovanja, druženja in ustvarjanje skupne uspešne sladko pekoče zgodbe!

Za več informacij glede prijave in načina sofinanciranja vam je na voljo: Marjana SAVIĆ KRAJNC, sekretarka sekcije, T: 041 666 642, E: marjana.savic@ozs.si

11:00-21:00

Trg Leona Štuklja, Maribor

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor