OOZ Maribor

Mednarodni festival Čili in Čokolada #4


V Maribor tudi letos pri prihaja mednarodni festival sladko pikantnih užitkov.

Na Trgu Leona Štuklja v Mariboru se bo 24. in 25. marca zvrstilo 30 ponudnikov čilijev in čokolade iz Slovenije in tujine. Predstavili bodo svoje sladke in pikantne izdelke ter vas popeljali na posebno sladko pikantno avanturo,  kjer boste lahko tako okušali kot tudi soustvarjali dobrote in kreacije.

Nenazadnje, Mednarodni festival Čili in Čokolada #4 letos poteka v mestu, kjer je kulinarika pravzaprav doma. In to na vrhunskem nivoju in mednarodno priznana. Maribor se je letos uvrstil med 3 najboljše evropske destinacije in prejel še naziv najboljše kulinarične destinacije v Evropi.

Organizatorji v sodelovanju s partnerji festivala pripravljajo pester spremljevalni program, kjer ne bo manjkalo zanimivih tekmovanj, ustvarjalnih delavnic in aktivnosti za najmlajše. Za glasbeno festivalsko vzdušje bodo skrbeli medijski partnerji.

Vabljeni na sladko pikantno razvajanje brbončic ob prijetnem druženju na Mednarodnem festivalu Čili in Čokolada #4. Vstop na festival je prost.


10:00-21:00

Trg Leona Štuklja, Maribor

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor