OOZ Maribor

Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti MEGRA 2022
ZBIRANJE PRIJAV za sodelovanje na sejmu je zaključeno.Spoštovani člani,

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) vas v partnerskem sodelovanju s Pomurskim sejmom vabi, da se udeležite mednarodnega sejma gradbeništva, energetike, komunale in obrti MEGRA, ki bo potekal od 21. do 23. aprila 2022 v Gornji Radgoni in razstavljate na skupnem razstavnem prostoru OOZ Maribor pod posebej ugodnimi pogoji.

Sejem MEGRA 2022 bo povezal ponudnike obrtnih izdelkov in storitev ter proizvajalce materialov in opreme z investitorji iz Slovenije in sosednjih držav. Spodbujal bo trajnostno gradnjo, obnovo, inštalaterstvo in urejanje okolice ter energetsko varčevanje. Obrtnike in podjetnike bo vključeval v velike nacionalne infrastrukturne projekte. Zavzemal se bo za rast obsega in kakovosti izobraževanja na področju deficitarnih obrtnih poklicev. Poskrbel bo, da se bo večanje obsega investicij pozitivno odražalo tudi v vaši poslovni bilanci.

Cena opremljenega prostora znaša 30 €/ m² (+22% DDV) in vsebuje stene, talno oblogo, info pult, mizo, štiri stole, koš, wi-fi, tipski napis podjetja, skupno skladišče z zaveso, obešalnik in reflektorje.

Vabimo vas, da si s svojo predstavitvijo na sejmu MEGRA povečate prepoznavnost ter si zagotovite še večji obseg poslovanja.

Povezava do VABILA  in PRIJAVNICE_ MEGRA 2022_skupna.

Rok za prijavo je 15.3.2022. Vaše prijave pošljite na E: marjana.savic@ozs.si

Za vse dodatne informacije pokličite Marjano Savić, sekretarko Odbora za sejme in promocijo OOZ Maribor, M: 041 666 642 , E: marjana.savic@ozs.si .

S spoštovanjem.

Igor VIDOVIČ, l.r.

Odbor za sejme in promocijo OOZ MariborPomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor