OOZ Maribor

Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti MEGRA 2023


Spoštovani člani,

obveščamo vas,  da z vaše strani nismo prejeli niti ene prijave oziroma izkazanega interesa po razstavljanju na skupnem razstavnem prostoru Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) / sekcije.

Mitja ŠPES,

predsednik Odbora za sejme in internacionalizacijo OOZ MariborSpoštovani člani,

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) vas v partnerskem sodelovanju s Pomurskim sejmom vabi, da se udeležite mednarodnega sejma gradbeništva, energetike, komunale in obrti MEGRA 2023, ki bo potekal od 8. do 11. marca 2023 v Gornji Radgoni in razstavljate na skupnem razstavnem prostoru OZS/sekcije pod posebej ugodnimi pogoji.

Zaenkrat zbiramo vaš interes za sodelovanje na skupnem razstavnem prostoru OZS/sekcije.

Najavo interesa vašega sodelovanja pošljite do petka, 20.1.2023 na OOZ Maribor, z vašimi podatki in okvirnim št. površine (m2), ki bi jo želeli za vašo predstavitev na e-naslov: marjana.savic@ozs.si, da jih bomo lahko pravočasno posredovali naprej na OZS.

V kolikor bo dovolj interesa, vsaj kakšnih 5 sodelujočih, bo OZS/sekcije januarja 2023 opravila SKUPNO PRIJAVO.

Pri skupni prijavi je cena m2 za cca 20€/m2 nižja, kot pri individualni prijavi posameznika  (glejte prvo prilogo v mailu /ponudba za obrtnike).

Cena predstavitve na skupnem razstavnem prostoru je (po ponudbi sejma):

Skupni opremljen razstavni prostor 45,00 /m2 + 22% DDV.

Oprema razstavnega prostora zajema: stene, talno oblogo, info pult, mizo, štiri stole, koš, tipski napis podjetja in wi-fi za vsakega razstavljavca, skupno skladišče z zaveso, obešalnik in reflektorje na vsakih 20 m2 prostora. Elektrika, voda in ostala dodatna oprema po ceniku Pomurskega sejma za razstavljavce.

Prijavnina in vpis v katalog 50,00+ 22% DDV za posameznega razstavljavca.

V kolikor skupne prijave ne bo, vas bomo obvestili, da se boste še vedno lahko prijavili sami (skrajni rok za prijave je 27.01.2023).

Za vse dodatne informacije pokličite Marjano Savić Krajnc, sekretarko Odbora za sejme in internacionalizacijo OOZ Maribor, M: 041 666 642 , E: marjana.savic@ozs.si .

S spoštovanjem.

Mitja Špes, l.r.

Odbor za sejme in internacionalizaicjo OOZ Maribor

in

Janko Rozman, l.r.

sekretar sekcij OZSPomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor