OOZ Maribor

Mednarodni virtualni poslovni dogodek »B2B@EUSAIR FORUM 2021«


Univerza na Primorskem, Center za razvoj in prenos znanj, član mreže Enterprise Europe Network, vas v sodelovanju s člani mreže Enterprise Europe Network iz držav Jadransko-Jonske pobude

Vabi na mednarodni virtualni poslovni dogodek »B2B@EUSAIR FORUM 2021«, ki bo potekal v torek, 11. maja 2021, prek spletne platforme za virtualno poslovno mreženje:  https://b2beusair-forum-2021.b2match.io/

Poslovni B2B dogodek vam ponuja priložnost, da predstavite ter promovirate vaše podjetje, produkte, storitve in projektne ideje ali predloge mednarodnim podjetjem ter potencialnim partnerjem v Jadransko Ionski regiji.

POVEZAVA NA PLATFORMO:  B2B@EUSAIR FORUM 2021 (b2match.io)

B2B@EUSAIR FORUM 2021: je dogodek mednarodnega virtualnega mreženja, ki bo potekal 11. maja 2021 (10:00 – 19:00) v okviru 6. EUSAIR FORUMA.

Poslovni dogodek je namenjen mikro, malim in srednjim podjetjem iz Jadranske in Jonske regije, katerim daje priložnost za iskanje novih poslovnih priložnosti ter sklepanje poslovno-tehnoloških sodelovanj s ciljem prispevati h gospodarski rasti, tehnološkemu razvoju ter širši družbeni blaginji v Jadransko-jonski regiji.

Podjetniki lahko ustvarite svoj profil na platformi in s tem dostopate do tržnice (»Marketplace«), kjer objavite svoje ponudbe in povpraševanja po poslovnem/projektnem sodelovanju. Udeleženci lahko najdete nove partnerje za širitev svoje poslovne mreže in se pogovorite o petencialnih sodelovanjih. Od 20. aprila 2021 dalje lahko rezervirate sestanke z drugimi udeleženci in si tako izpolnite svoj urnik za 11. maj 2021. Na ta dan boste imeli na voljo virtualne zasebne sobe za B2B srečanja in predstavitev vaših podjetij, poslovnih ponudb/povpraševanj ali projektov potencialnim tujim partnerjem.

Z udeležbo na 20-minutnih vnaprej določenih sestankih boste imeli priložnost vzpostaviti stike z novimi regionalnimi in mednarodnimi partnerji za razvoj vašega podjetja ali organizacije.

Glavna tematska področja mreženjskega dogodka B2B@EUSAIR FORUM 2021 so:

  • Modra rast,
  • Povezovanje regije,
  • Kakovost in varstvo okolja,
  • Trajnostni turizem.

Za podrobnejše informacije o tematikah znotraj tematskih področij obiščite spletno platformo dogodka:

B2B: podrobnosti

R&D: podrobnosti

Udeležba na “B2B@EUSAIR2021” je brezplačna, vendar je obvezna predhodna elektronska prijava prek B2B spletnega portala. Virtualni B2B dogodek omogoča 20-minutna dvostranska srečanja glede na razpoložljivost sodelujočih ter interese in cilje vsakega udeleženca. S ciljem uspešnega mreženja med sodelujočimi, mora vsak udeleženec ob registraciji opredeliti poslovno/tehnološko ali projektno ponudbo oz. povpraševanje.

Za več informacij o dogodku se lahko obrnete tudi na glavnega organizatorja dogodka virtualnega mreženja, Center za razvoj in prenos znanj Univerze na Primorskem: tukaj

10:00-19:00

spletni dogodek/webinar

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor