OOZ Maribor

ODPOVEDANA! SPOT delavnica: »IMAMO KONFLIKT NA DELOVNEM MESTU! Kaj pa zdaj?« – On-line
V mesecu septembru organiziramo dva poslovna dogodka, ki ju bomo izvedli ON_LINE.

Obravnavali bomo naslednje teme:

  • »IMAMO KONFLIKT NA DELOVNEM MESTU! Kaj pa zdaj? » , Torek, 14.9.2021 ob 10:00-11:30 
  • »Tveganja v zvezi z epidemijo COVID-19. Kako se odzvati?« , Četrtek, 23.9.2021 ob 10:00-11:30
Delavnica ODPOVEDANA!

»IMAMO KONFLIKT NA DELOVNEM MESTU! Kaj pa zdaj?«

Delavnico bomo izvedli ON-LINE

torek , 14. september 2021 , 10:00 – 11:30

 Lokacija: ON-LINE, aplikacija Zoom

DELAVNICA bo izvedena v obliki predavanja in okrogle mize. Namenjena je predstavitvi konstruktivnega razreševanja zapletov, konfliktov in sporov na delovnem mestu s poudarkom na mirnem razreševanju sporov – mediaciji.

Delali bomo na praktičnih primerih konfliktov na delovnem mestu, ki so jih obravnavali na Projektni enoti IRSD v okviru projekta »Odpravimo konflikte na delovnem mestu« na mediacijah. Projekt izvajajo na Inšpektoratu RS za delo že peto leto in v tem času so delodajalcem ter njihovim zaposlenim pomagali razrešiti več kot 200 konfliktov na delovnem mestu.

V okviru delavnice bomo predstavili tudi posamezne dobre prakse, s katerimi delodajalci preprečujejo nastanek hujših konfliktov, trpinčenja in nadlegovanja na delovnem mestu.

 

PREDAVATELJICA:

Tanja Cmrečnjak Pelicon, sekretarka, projektna enota IRSD, po poklicu univerzitetna diplomirana pravnica, je zaposlena na Inšpektoratu RS za delo od leta 2002.

V Uradu predstojnika  inšpektorata je več let delovala kot svetovalka za področje delovnopravne zakonodaje, se med drugim specializirala za področje prepovedi diskriminacije, sodelovala pa je tudi v mednarodnem projektu »Napotitev delavcev: izmenjava izkušenj, promocija dobrih praks in izboljšanje dostopa do informacij / Posting of workers: Sharing experiences, promoting best practices and improving access to information« – projekt je koordiniral Znanstveno raziskovalni center SAZU.

Od februarja 2017 dela na Projektni enoti inšpektorata na projektu: »Odpravimo konflikte na delovnem mestu«, kjer promovira nesodno razreševanje delovnopravnih sporov, predava o možnostih mirnega razreševanja konfliktov na delovnem mestu v povezavi z delovnopravnimi vprašanji ter kot mediatorka izvaja posredovanje v sporih med delavci in delodajalci. Opravila je več usposabljanj za mediatorko, med drugim na področju transformativne metode mediacije.

Od julija 2020 je tudi mednarodno certificirana managerka sreče pri delu.

 Delavnica je za udeležence BREZPLAČNA.

Vabilo: *tukaj

PRIJAVA: spletna prijava na www.ozs.si/Dogodki.

ROK ZA PRIJAVO:  do ponedeljka, 13. septembra 2021.

DODATNE INFORMACIJE:  tel.: (02) 33 03 504, e-naslov: urska.zivko@ozs.si

 

Vljudno vabljeni.    


»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«

10:00 - 11:30

on-line, aplikacija Zoom

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor