OOZ Maribor

Ogled sejma SIGEP  – Rimini, Bologna in San Marino


Pozdravljeni!

V času božično novoletnih praznikov imate gostinci in živilci zagotovo obilico dela, zato naj vas ponovno prijazno spomnimo, da je 19.12.2019 rok za prijavo za ogled sejma SIGEP – RIMINI, BOLOGNA, SAN MARINO. V prilogi vam zato  ponovno pošiljam vabilo in prijavnico za ogled sejma SIGEP  – Rimini in SAN MARINO v času od 20.1. do22.1.2020. Da bo odhod zagotovljen potrebujemo vaše prijave do navedenega roka, ko imamo zagotovljene sobe (kasnejše prijave bodo možne le, če bo ostala kakšna soba na razpolago. V času sejma se namreč namestitve hitro polnijo.)

Potovanje traja 3 dni in poleg ogleda sejma vključuje  ogled mesta Bologna, največji Eataly na svetu -FICO, večerjo in namestitev v podeželskem dvorcu ter med drugi ogled državice San Marino. V ceno je vključena vstopnica za sejem.

Z veseljem vam sporočamo, da je namestitev z zajtrkom in večerjo načrtovana v zanimivem dvorcu Borgo Condé, kjer bo prvi dan tudi ogled kleti ter degustacija.

Dvorec Borgo Condé si lahko ogledate na povezavi: https://www.borgoconde.it/en/index.html

Ostale podrobnosti si poglejte v program v prilogi, ki je zelo zanimiv.

ROK ZA PRIJAVO: Rok za prijavo je četrtek 19.12.2019, zato se čim prej prijavite.

Povezava do PRIJAVNICE .

PRIJAVA: Izpolnjeno prijavnico pošljete po mailu na e-naslov: marjeta@tentours.si

Več informacij o sejmu SIGEP najdete na spletni strani https://en.sigep.it/

PROGRAM:

RIMINI in SAN MARINO

Sejem SIGEP

Trajanje : 3 dni

Odhod : 20. januar, 2020

Prevoz : avtobus

Program potovanja:

 1. dan – 20.01. – ponedeljek (Ljubljana – Bologna – Forli)

Zbor potnikov in odhod s turističnim avtobusom ob 06.00 uri z dogovorjenega mesta v Ljubljani ali bližnji okolici. Vožnja mimo Fernetičev in Trsta ter mimo Benetk in Padove v Bologno, kamor bomo prispeli ob 11.00 uri. Ogled najpomembnejših mestnih znamenitosti: Neptunov vodnjak, mestna hiša, katedrala Sv. Petronija, glavni trg ter dva srednjeveška stolpa Garisenda in Asinelli. Po ogledu kratka vožnja v največji Eataly na svetu – FICO, ki se razprostira na 2 ha površine. Prosto za obisk tega kompleksa, kjer je na ogled množica lokalov, trgovin, restavracij, poučnih kmetij. Pozno popoldan enourna vožnja v vinske gorice v okolici Forlija in namestitev v podeželskem dvorcu. Poleg dvorca je tudi vinska klet, ki si jo bomo ogledali v spremstvu enologa, ter seveda pokušina nekaterih njihovih vin, osnova katerih trta sangiovese, ki izvira iz tega dela Italije.  Večerja v dvorcu in prosto. Nočitev.

2. dan – 21.01. – torek (Forli – Rimini – Forli)

Zajtrk v dvorcu in prevoz do sejmišča za ogled sejma SIGEP. Mednarodni sejem gelata, slaščic, pekarstva in kave za vse profesionalne udeležence. Izredna razstava, ki prikaže trende in inovacije 4 sektorjev:surovine, sestavine, naprave in pripomočki, oprema ter storitve. Je show, ki nagrajuje odličnost po vsem svetu, predstavlja nove oblike, razvija mednarodno povezovanje in pomaga k rasti poslovanja.Popoldan po dogovoru z vodnikom povratek v hotel ali po želji ogled nekaterih mestnih znamenitosti Riminija in povratek v podeželski dvorec. Večerja v dvorcu in nočitev.

3. dan – 22.01. – (San Marino –  Ljubljana)

Zajtrk v dvorcu in odhod v žepno državico San Marino, kjer je 800 m nad morjem istoimensko glavno mesto te najmanjše in najstarejše republike na svetu. Ogled mesta : vrata Sv. Frančiška, trg Svobode, cerkev Sv. Marina, vladna palača, mestno obzidje s trdnjavami. Prosto za nakupe. V opoldanskih urah povratek proti domu in v okolici Castel San Pietro kosilo na enem od kmečkih turizmov z vinsko kletjo. V popoldanskih urah nadaljevanje poti mimo Bologne in Padove proti domu. Predviden prihod domov ob približno 22.00 uri.

Povezava do PROGRAMA.

Cena:   282 ,00 € (pri udeležbi 40 oseb)

317,00 € (pri udeležbi 30 oseb)

361,00 € (pri udeležbi 20 oseb)

V ceno je všteto: prevoz z modernim turističnim avtobusom na relacijah kot navedeno v programu, vse pristojbine za ceste in parkirnine, vsi ogledi po programu brez vstopnin, ogled kleti in pokušina prvi dan, namestitev z zajtrkom in večerjo v dvoposteljnih sobah v dvorcu 4*, kosilo z vini tretji dan, vstopnica za sejem SIGEP, vodenje, organizacija in izvedba potovanja.

Doplačila:

–          enoposteljna soba: 100,00 €

–          zdravstveno zavarovanje Coris : 4,00 €

–          riziko odpovedi potovanja : 18,00 €

Odgovorni organizator:

TENTOURS, Ljubljanska 85, Domžale, tel : 01 7 240 220

www.tentours.si

Odgovorna oseba: Janez Benda : janez.benda@tentours.si

Vir: Vlasta Markoja, sekretarka Sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS


Rimini, Bologna, San Marino (Italija)

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor