OOZ Maribor

Ogled sejma The One Milano – MIFUR MIPAP, Top End Prêt-à-Porter Show za tekstilce in predelovalce kož pri OZS


Spoštovani !

Vabimo vas v imenu Sekcije tekstilcev pri Obrtno podjetniški zbornici Slovenij na ogled sejma v Milano. To je sejem The One Milano – MIFUR MIPAP, Top End Prêt-à-Porter Show , ki poteka v času od  20. do 23. septembra 2019 v Milanu  v Italiji. Je industrijski sejem mode in oblačil, usnja, usnjenih predmetov in čevljev.

Več o sejmu: http://tofairs.com/expo.php?fair=112585

   

Povezava do PROGRAMA in PRIJAVNICE.  
ODHOD: 21.9. 2019
ČAS POTOVANJA:2DNI / 1 NOČ
NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV:30
ČAS ZA PRIJAVO: 30 dni pred odhodom

1. DAN: LJUBLJANA – MILANO

Odhod avtobusa ob 3:30 iz dogovorjenega mesta V Ljubljani. Vožnja z nekaj vmesnimi postanki mimo Benetk do Milana. Milano je drugo največje mesto v Italiji in  prestolnica visoke italijanske kulture in mode, s posebnim življenjskim utripom in slogom, kjer si bogata preteklost in vznemirljiva sedanjost podajata roki. Predviden prihod v Milano ob 10:00 uri in obisk sejma do zaprtja. Okoli 18.00 ure bo sledila vožnja do hotela v okolici ter nastanitev, večerja in nočitev.

2. DAN: MILANO – LJUBLJANA

Po zajtrku se bomo odpeljali do centra mesta in oglede začeli na trgu Piazza Duomo, kjer si bomo ogledali veličastno katedralo Duomo. Katedrala je največja gotska mojstrovina v Italiji in tretja največja cerkev v Evropi; gradili so jo kar pol tisočletja. Sprehodili se bomo pod arkadami galerije Vittorio Emanuele, kjer se vrstijo najlepše modne trgovine in prave italijanske kavarne. Izložbe trgovin in butikov, polne svetovno znanih blagovnih znamk, so prava paša za oči. Sprehod po mestu bomo zaključili pri sloviti milanski operni hiši Teatro alla Scala. Sledilo bo nekaj prostega časa za samostojne oglede in nakupe. Po ogledih se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v nočnih urah.

ŠT. PLAČANIH OSEB 45 40 35 30
CENA NA OSEBO V EUR 125 131 139 149


CENA na osebo VKLJUČUJE:
: prevoz s turističnim avtobusom po programu, cestnine in parkirnine
namestitev v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah, 1 x polpenzion, zunanje oglede po programu, in slovensko vodenje, organizacijo potovanja ter DDV.

MOŽNA DOPLAČILA: enoposteljna soba 30 EUR.

Vstopnice,  so brezplačne, vendar je potrebno predhodno urediti rezervacijo.

Skupina mora sama izpolniti obrazec na spletni strani, kjer morajo vpisati podatke za vsakega posameznika.

Za dodatne informacije lahko pokličite Andrijano Poljanšek, sekretarko sekcije pri OZS na T: 01/58 30 826 ali pišete na E: adrijana.poljansek@ozs.si.

Milano, Italija

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor