OOZ Maribor

Petkovi vinski večeri pred Hišo Stare trte

Od 9. julija do 27. avgusta 2021 bo poletni vrt pred Hišo Stare trte ponovno v znamenju druženja ob kozarcu odlične žlahtne kapljice. Vsak petek bodo tam potekali vinski večeri.

Zavod za turizem Maribor, organizator petkovih vinskih večerov pred Hišo Stare trte, napoveduje druženja ob glasbeni spremljavi saksofona, harfe, akordiona in glasbenih duetov. Večeri bodo pisani in tematsko obarvani. Združili bomo poezijo in vino, okušali najboljše lokalne penine, odprli pa bodo tudi arhivska vina in zmešali aktualne vinske cocktaile.

Program petkovih vinskih večerov:

Jure Struc, direktor Zavoda za turizem Maribor: »Petkovi vinski večeri pred Hišo Stare trte bodo še naprej stičišče štajerskih vinarjev, glasbe in pristnega vzdušja na znamenitem mariborskem Lentu. S prijetnimi poletnimi druženji pred Staro trto bomo na Zavodu za turizem Maribor nadaljevali vse do konca avgusta. Nadvse uspešno obiskani vinski večeri v času Festivala Lent, kjer se je predstavljalo 30 štajerskih vinarjev so pokazali, da je med Mariborčani in obiskovalci mesta zanimanje za tovrstne dogodke resnično veliko.«

Povezava na: Program Petkovih vinskih večerov 2021

18:00 ali 20:00 (odvisno od termina)

Poletni vrt pred Hišo Stare trte, Vojašniška 8, Maribor

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor