OOZ Maribor

Poslovni zajtrk: »ZA DELODAJALCE S PREDSTAVNIKI ZAVODA ZA ZAPOSLOVANJE«


Zavod RS za zaposlovanje organizira skupaj z Obrtno – podjetniško zbornico Slovenije poslovni zajtrk za delodajalce na območju Območne službe Maribor, ki bo potekal v okviru dneva delodajalcev.

Z aktivnostmi, namenjenimi delodajalcem, želimo povečati prepoznavnost Zavoda RS za zaposlovanje kot enega vodilnih akterjev na področju trga dela ter pospešiti tesnejše sodelovanje med delodajalci in Zavodom. Poudariti želimo pomembnost mikro, malih in srednje velikih ter velikih delodajalcev kot potencialnih zaposlovalcev ter graditi zaupanje in krepiti sodelovanje z delodajalskimi organizacijami.

Želimo si vzpostaviti povezave z delodajalci, s katerimi doslej še nismo sodelovali ter še okrepiti sodelovanje s tistimi, s katerimi že sodelujemo. V okviru dogodka  bo potekala tudi odkrita diskusija med vsemi prisotnimi, s katero si želimo pridobiti nove predloge, kako lahko izboljšamo sodelovanje ter storitve Zavoda RS za zaposlovanje, da bodo še bolj prilagojeni delodajalcem in njihovim potrebam.

Vabimo vas, da se nam pridružite na poslovnem zajtrku, saj verjamemo,  da lahko skupaj v konstruktivni diskusiji najdemo odgovore na pereče tematike ter skušamo oblikovati predloge za še boljše medsebojno sodelovanje.

Program:
Ø  Stanje na trgu dela

Ø  Aktualni programi Aktivne politike zaposlovanja

Ø  Izkušnje pri pridobivanju kadra iz EU

Ø  Inkluzivno kreiranje delovnega mesta – priložnost za podjetja

Ø  Diskusija

Povezava do VABILA.

Povezava do informacij o Inkluzivnem kreiranju delovnih mest EU – priložnost za podjetja  in Možnosti zaposlovanja delavcev iz drugih držav EU/EGP/Švice 

PRIJAVA: Udeležba vašega podjetja je možna le ob pravočasni prijavi na spletni strani OZS dogodki: www.ozs.si/Dogodki, najkasneje do vključno srede, 27. novembra 2019, do 12. ure.

Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest. V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi seminarja.

Dodatne informacije: tel: 02/33 03 506, 051 672 657 Viktorija Vodušek.

Vljudno vabljeni!

9:00

OOZ Maribor (Izobraževalna dvorana), Titova cesta 63, 2000 Maribor

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor