OOZ Maribor

Povabilo GOSTINCEM in ŽIVILCEM k sodelovanju na mednarodnem salonu vin in delikates – 12. Salon VinDel 2019


Sekcija gostincev in turizem OOZ Maribor in Zavod SloVino vas vabita k sodelovanju na mednarodnem salonu vin in delikates –12. Salonu VinDel 2019 ter oglaševanju v reviji Vinsko-kulinarični trendi – Slovenian Wine News.

12. Salon VinDel bo v veliko prireditveno dvorano hotela Draš v Mariboru znova privabil ljubitelje dobrot, gurmane, gostince, hotelirje, specializirane trgovce, sommelierje, kuharske chefe, poslovneže, novinarje in druge sladokusce.

Vabimo vas, da izkoristite priložnost in predstavite svoje najboljše proizvode in storitve ljudem, ki v veliki meri odločajo o nakupu vina in delikates za poslovne in osebne namene. Poslovna naravnanost Salona Vin Del , njegova tesna prepletenost s HoReCa sektorjem in množičen obisk strokovne javnosti vam dajejo odločno priložnost za navezavo novih kontaktov in poglobitev poslovnih sodelovanj.

Predlagamo, da pohitite s prijavo sekretarki Sekcije za gostinstvo in turizem OOZ Maribor, Marjani SAVIĆ na e-naslov: marjana.savic@ozs.si ali pokličite na 041 666 642.

Vsi ki želite oglaševati v publikaciji Vinsko-kulinarični trendi – Slovenian Wine News, ki tradicionalno izide na Salonu VinDel vam koncu te objave prilagamo prijavni formular za oglaševanje.

Veš informacij o samem dogodku: *tukaj

Hotel Draš, Pohorska ulica 57, 2000 Maribor

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor