OOZ Maribor

Povežite se z iskalci zaposlitve v Črni gori

Zaradi velikega zanimanja tudi v letu 2024 ZRSZ nadaljuje zaposlitvene dogodke v tujini z naslovom Življenje in delo v Sloveniji. 

Pridružite se jim na prvih dveh letošnjih dogodkih, ki ju organizirajo v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Podgorici. To je vaša priložnost, da se povežete z iskalci zaposlitve iz Črne gore: 

  • 20. februarja v Podgorici in 
  • 21. februarja v Nikšiću.

Na zavodu za zaposlovanje si prizadevajo pomagati delodajalcem pri zagotavljanju ustreznega kadra. Ob njegovem pomanjkanju na domačem trgu dela vam omogočajo, da se predstavite tudi iskalcem zaposlitve iz tujine. Dogodki so organizirani tudi za podporo delodajalcem, ki iščete delavce za izvedbo sanacijskih del po poplavah.

Število mest za delodajalce je omejeno. Podrobnejši pogoji sodelovanja so navedeni v spletni prijavnici. Vabimo vas, da jo oddate najkasneje do 5. 2. 2024.

Več o informacij vam je na voljo na tej povezavi: https://www.ess.gov.si/novica/povezite-se-z-iskalci-zaposlitve-v-crni-gori/

Če bodo prejete prijave presegale razpoložljiva mesta, bomo med prijavljenimi opravili izbor sodelujočih. Vsi prijavljeni delodajalci boste o rezultatih izbora obveščeni do 7. 2. 2024.

 

Veselijo se sodelovanja z vami.

 

Vir: ZRSZ

 

 

Podgorica, Nikšič (Črna Gora)

DOGODKI IN VABILA

20-04-2024

Sodni stolp, Pristan 8, 2000 MARIBOR, Hotel Maribor, Glavni trg 8, 2000 MARIBOR

15-04-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor