OOZ Maribor

PREDSTAVLJEN SEJEM in dogodek: Sodelovanje in tekmovanje na sejmu ENERGETIKA INTERKLIMA 2020


Spoštovani,

zaradi Odredbe Ministrstva za zdravje RS št. 470 o prepovedi zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji .

V družbi Celjski sejem d. d. smo tako primorani prestaviti tudi termin prihajajočega strokovnega trojčka sejmov in kongresa Energetika Interklima, Terotech-vzdrževanje in Lestech, ki bo morali biti od 31. marca do 3. aprila 2020.

Nov termin vam bomo sporočili v parih dneh, odločamo pa se med  2. in 5. junijem 2020 ali 20. in 23. oktobrom 2020.

S spoštovanjem,

Vir:  Renata Košenina, Vodja sejma Energetika Interklima, Celjski sejem, d.d.Vse zainteresirane, ki bi se radi predstavili v okviru sekcije na razstavnem prostoru št. 57 v hali L, prosimo, da to sporočite  na elektronski naslov: leonida.polajnar@ozs.si  ali na telefonu 02 330 35 10; GSM 051 662 119.

Podali vam bomo podrobnejše  informacije o pogojih sodelovanja.  Prosimo vas, da se čim prej prijavite, saj je razpoložljiv sekcijski  razstavni prostor omejen.

Cena najema 1m2 za člane mariborske zbornice je 60€ za člane ostalih podravskih zbornic je cena 100€, za nečlane oziroma poslovne partnerje članov pa je 180 €  (cene ne vključujejo DDV). Prosimo vas, da svoj interes in želeno kvadraturo posredujete v priloženi PRIJAVNICI.

Kvadratura v začetni prijavi ne sme presegati 3m2.

Rok prijave je 15.3.2020; oziroma do zapolnitve najetega prostora. Razstavni program sejma vključuje področja: izkoriščanje obnovljivih virov energije (fotovoltaika, vetrnice, male hidroelektrarne, tehnologija za uporabo biomase in geotermalne energije), pretvarjanje energije (motor generatorji, mikroturbine, kotli za procesno industrijo in široko rabo), daljinska oskrba naselij z energijo (daljinsko ogrevanje in hlajenje, oskrba s plinom), končna raba energije (naprave za ogrevanje stavb, naprave za hlajenje in klimatizacijo, naprave za hlajenje hrane in drugih proizvodov, gospodinjske naprave, merilna tehnika, regulacijski sistemi in avtomatika, gradnja energetsko učinkovitih stavb in naprav, razsvetljava), energija in okolje, sanitarna in bazenska tehnika (vodovodne inštalacije, sanitarne inštalacije).

Dogodek Energetika Interklima 2020 je osredotočen na v prihodnost usmerjene teme, kot so: ohranjanje virov, uporaba obnovljivih virov, povezljivost ogrevanja, elektrifikacije in mobilnost.Celjski sejem d.d., Dečkova 1, 3000 Celje

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor