OOZ Maribor

Prireditev ob razglasitvi NAJ PODJETNE POZITIVE 2021 , 25.5.2022 , 17:00

Razglasitev Naj podjetne pozitive 2021

VABILO

Vabimo vas na prireditev, na kateri bomo med štirinajstimi izjavami, ki so prav vsaka močna, zgovorna in spodbudna razglasili tisto, ki se je dotaknila največjega dela javnosti.

Naj podjetna pozitiva 2021

TERMIN: Sreda, 25.5.2022, ob 17. uri

LOKACIJA: Sodni stolp v Mariboru

Poleg neposredne pomoči v obliki informacij in servisa si naša zbornica jemlje za poslanstvo tudi opogumljanje naših članov in spodbujanje pozitivne naravnanosti. Ponosni smo, da nam je lani, na višku korona-krize, skupaj s člani in ob podpori Radia Maribor uspelo zasnovati projekt Podjetna pozitiva.

Gre za projekt, v katerem naši člani delijo tisto misel, ki jih vodi pri njihovem delu – z namenom, da k pozitivnemu razmišljanju in vztrajnosti nagovori tudi ostale obrtnike, podjetnike in širšo javnost.

DODATNE INFORMACIJE: 

Urška Živko , 041 355 135 , klubmop@ooz-maribor.si

Po dogodku

14 mariborskih podjetnikov in obrtnikov se je s svojimi izjavami potegovalo za naziv Podjetne pozitive. Največji del javnosti, ta je za svojega izbranca lahko glasovala preko spleta, se je dotaknila misel Matjana Cojterja, direktorja Zaposlitvenega centra Avantus, ki je izjavil »Moč misli v življenju je neomajna, predvsem pozitivnih.

Projekt, v katerem člani zbornice delijo misel, ki jih vodi pri njihovem delu z namenom, da k pozitivnemu razmišljanju in vztrajnosti nagovori tudi ostale obrtnike in podjetnike in širšo javnost, bomo nadaljevali tudi naslednje leto, saj je premierni izbor doživel zelo dobre odzive pri članstvu zbornice.


Utrinki iz dogodka
Sodni stolp v Mariboru

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor