OOZ Maribor

1. posvet o liofilizaciji v Sloveniji

Spoštovani,

s tem vabilom vas toplo pozivamo, da se udeležite 1. posveta na temo liofilizacije v Sloveniji, namenjenega vsem, ki se ukvarjajo ali bi se želeli ukvarjati s tovrstnim postopkom predelave.
Namen posveta je nasloviti prihodnost liofilizacije v Sloveniji in predstaviti (vzpostaviti) trenutne možnosti povezovanja različnih subjektov v panogi za dobrobit sektorja in vseh deležnikov.
Posvet bo potekal 15. aprila 2024 med 17.00 in 18.30 na lokaciji Območne Obrtno-Podjetniške zbornice Maribor, Titova cesta 63, 2000 Maribor. Namen posveta je omogočiti vsem strokovnjakom in uporabnikom liofilizacije v Sloveniji oder, kjer lahko izmenjamo svoje izkušnje in znanje ter skupaj poiščemo možnosti za povezovanje in dodaten zagon na tem področju.

Na začetku bo podrobneje predstavljen EU projekt COSME Smarties for SME’S ter možnosti sodelovanja med deležniki v sklopu projekta. Projekt se predvsem osredotoča na 2 tematski področji:
Regenerativni turizem, to je turistična ponudba, ki spoštuje avtentičnost lokalnega ozemlja in prispeva k blaginji lokalnih skupnosti z uporabo in nadaljnjim razvojem »Smart Way«,
Sinergija med turizmom in agroživilskim ekosistemom za razvoj trajnostne turistične ponudbe, spodbujanje sredozemske prehrane kot modela trajnostne prehrane v turističnem sektorju.

Sledi predstavitev izkušenj z liofilizacijo s strani Bran grupa d.o.o. in blagovne znamke Hey, that’s it, ter predstavitev videnja prihodnosti te panoge v Sloveniji z nujno potrebnim povezovanjem deležnikov v panogi.
Vabimo vas, da na posvetu sodelujete tudi s svojim prispevkom, kjer vam lahko namenimo 15 minut časa na ‘’odru’’. Po vseh prispevkih sledi čas za vprašanja in odgovore. Na koncu dogodka bo vsaj 15 minut časa namenjenega tudi splošni razpravi. Po dogodku sledi sproščeno druženje v prostorih Kavarne Oz na istem
naslovu.

Prosimo vas, da svojo prisotnost potrdite na naslednji povezavi:
https://bit.ly/posvet_lio , preko e-pošte na naslov: aljaz@heythatsit.si ali po telefonu na 051 414 064.

Prosimo vas, da vabilo posredujete tudi drugim potencialno zainteresiranim subjektom ali strokovnjakom, ki bi želeli sodelovati na tem dogodku.

Veselimo se vaše udeležbe,
Ekipa Hey, that’s it.

 

 

15-04-2024

17.00

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

aljaz@heythatsit.si

DOGODKI IN VABILA

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

03-06-2024

MARIBOX, Loška ulica 13, Maribor, Slovenija

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor