OOZ Maribor

»Samo še nekaj dni do PODRAVSKEGA KARIERNEGA DIALOGA – BREZPLAČNO se prijavite še DANES!«


Spoštovani,

vljudno vabljeni na brezplačni ON LINE dogodek Podravski Karierni Dialog »Kako smo naklonjeni kariernemu razvoju in izobraževanju med epidemijo in po njej?«, saj spreminjajoče se obdobje zahteva nova znanja in podporo pri kariernem razvoju zaposlenih.

V koledarju si rezervirajte sredo, 10. februarja 2021, za spletni brezplačni dogodek, ki združuje delodajalce, izobraževalce in zaposlene.

Dogodek, ki ga nikakor ne smete zamuditi!

Obdobje epidemije COVID – 19 spreminja celoten svet, s tem tudi potrebe po novem znanju, digitalnem prehodu v fleksibilne oblike dela in učenja ter prilagoditve odnosa do zaposlenih.  Korona virus je pretresel gospodarska tla na globalni ravni, marsikatero podjetje je moralo zaustaviti svoje poslovanje ali pa ga nadaljevati v občutno zmanjšanem obsegu.

Vabljeni delodajalci in zaposleni!

Dogodek bo pomagal zaposlenim razumeti, kako naj zastavijo svoj karierni razvoj, izobraževanje ter motivirani pristopijo k osebnemu in poklicnemu razvoju v spremenjenih okoliščinah. Delodajalcem želimo osvetliti novo realnost 2021 in odgovoriti na nekaj vprašanj o tem, kaj čaka trg dela, in kako naj ravnajo v spremenjenih razmerah.

Predstavljene bodo brezplačne oblike programov, ki zaposlenim na čakanju na delo ali na skrajšanem delovnem času omogočajo podporo pri razvoju kompetenc s poudarkom na dodatnem izobraževanju in razvoju znanj glede na trenutno negotovo situacijo in morebitne spremembe na trgu dela,
kot odraz posledic epidemije COVID – 19.

Dogodek ponuja tudi 2 kratka Webinarja, ki bosta osvetlila
področja dejanske realnosti dela in kariernega razvoja v spremenjenih okoliščinah.

Iz organizacije se lahko prijavijo 3 osebe. Več informacij  o vsebini in gostih dogodka najdete: *tukaj.

Svojo brezplačno vstopnico lahko pridobite tudi na:https://hopin.com/events/podravski-karierni-dialog#speakers

Vabljeni!

10:00 - 12:00

Spletni dogodek/webinar

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor