OOZ Maribor

Spletni dogodek DIGITHON: VKLOPITE digitalno transformacijo v okviru projekta BE-READI ALPS

POVEZAVA NA PLATFORMO: https://turn-on-digital.risingsud.b2match.io/

DigithON: VKLOPITE digitalno transformacijo je dogodek virtualnega mreženja, ki bo potekal 10. decembra 2020 (09:00 – 18:00) v okviru projekta BE-READI ALPS.

Covid-19 je revolucioniral način vzpostavljanja komercialnih partnerstev in iskanja zanesljivih in zaupanja vrednih akterjev za širitev vaše mreže. Imate morda na polici inovativno idejo, vendar vam za izvedbo primanjkuje strokovnega znanja? Iščete pravega ponudnika storitev in digitalnega ponudnika za izboljšanje nekaterih postopkov ali lansiranje novih izdelkov na trg? Ali ponujate IT in inovativne storitve, ki lahko MSP pomagajo s svojo tehnologijo in podpirajo prihodnjo rast njihovega podjetja?

Ta dogodek prava priložnost, da na enostaven in varen način spoznate nove stike!

Dogodek je namenjen ponudnikom rešitev in svetovalcem z izkušnjami na področju industrijske avtomatizacije, digitalne preobrazbe in tehnoloških inovacij, kot tudi za podjetjem, ki iščejo komercialna in/ali tehnološka partnerstva za razvoj svojih projektov in idej.

Tako podjetja kot ponudniki storitev lahko ustvarijo svoj profil na platformi in dostop do tržnice, kjer bodo objavljene ponudbe in povpraševanja po poslovnem sodelovanju. Udeleženci lahko najdejo nove partnerje za širitev svoje poslovne mreže in razpravo o inovacijskih možnostih. Od 16. novembra dalje lahko rezervirate sestanke z drugimi udeleženci vse do 9. decembra in izpolnite svoj urnik za 10. december 2020. Na ta dan boste imeli na voljo virtualne zasebne sobe za srečanje in predstavitev ideje o svojem podjetju in projektu potencialnim partnerjem.

S pomočjo mreženja na dogodku bodo udeleženci imeli edinstveno priložnost, da se srečajo s podjetji na področju tehnologij digitalne preobrazbe. Povezovanje bo osredotočeno na digitalno preobrazbo za proizvodno industrijo, predvsem na tehnologije, kot so IoT, strojno učenje, analiza podatkov, umetna inteligenca itd.

Z udeležbo na 20-minutnih vnaprej določenih sestankih boste imeli priložnost vzpostaviti stike z novimi regionalnimi in mednarodnimi komercialnimi in tehnološkimi partnerji za razvoj vašega podjetja

Informacije

Kontaktne točke BE-READI na vašem območju: https://www.alpine-space.eu/projects/be-readi-alps/en/start-the-process/contact-points

OOZ Maribor – Leonida Polajnar:  leonida.polajnar@ozs.si

Glavne teme

Na dogodku DigithON bomo obravnavali teme, kot so: razvoj in izvajanje novih proizvodnih procesov in funkcij z uporabo digitalizacijskih tehnologij, povečanje učinkovitosti proizvodnje in industrije, razvoj izdelkov / procesov / rešitev IKT.

Ciljne skupine

Podjetja, ki jih zanima razvoj projektov povezanih z digitalizacijo; podjetja, ki iščejo partnerje in nova sodelovanja; inovativna podjetja in zagonska podjetja, ki iščejo nove stranke in partnerje; strokovnjaki iz industrije; akademiki, načrtovani projekti na področju razvoja in inovacij; svetovalci, ki ponujajo svoje storitve itd.

9:00 -18:00

spletni dogodek/webinar

DOGODKI IN VABILA

13-06-2024

OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 MARIBOR

22-05-2024

Sodni stolp na Lentu, Ob pristanu 8 v Mariboru

21-05-2024

Obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Vič, Tržaška cesta 207, 1000 Ljubljana

Prijava na svetovanje

Za svetovanje z našimi referenti se morate obvezno prijaviti. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo ter našli ustrezen termin.

E-novice OOZ Maribor

E-novice OOZ Maribor